FBI išče Mariborčane

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Kakor je tudi prav.

Nekaj pogojne bo sicer fasal, da ne bi FBI izpadel pussy, pa malo ga bojo še vlačili po medijih sem ter tja, in to bo to.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.153
113
Zanimivo, da drug slovenski medij prinaša drugačno zgodbo:
Za hekerskim vzdevkom Iserdo naj bi se po najnovejših neuradnih podatkih skrival 23-letni Mariborčan Matjaž Š

nisemiserdo.jpg

Toliko o naših raziskovalnih novinarjih.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
"V FBI sem že 19 let in delal sem v mnogih državah. Tako dobrega sodelovanja in takega dela v svoji dozdajšnji praksi nikjer na svetu še nisem srečal," je sodelovanje s slovenskimi policisti na včerajšnji tiskovni konferenci pohvalil Gaudin, ki ni skoparil s komplimenti na račun slovenskih policistov.
Tole je pa zaskrbljujoče.

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
Torej bi raje pisalo, da fbi skoraj ni mogel sodelovati z našimi policisti zaradi nesposobnosti?
Naj piše dobro, čeprav morda ni res
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Torej bi raje pisalo, da fbi skoraj ni mogel sodelovati z našimi policisti zaradi nesposobnosti?
Naj piše dobro, čeprav morda ni res
grin1.gif

"Hy, I'm agent Mulder, this is agent Fox, we're investigating the crime done by one or more computer hackers settled here in Maribor."

"Joža, kaj te govori toti?"

"Čaki bom jaz" "Majstore, vir niht feršten ju, bol tak bogo, herr comandant al komandir kommen nah fruštuk und debate malo s tebo."

"Joža, kake računalniške hakle išče? Kaj vprašam Vilija, on nam je včeraj fax na postaji popravo."

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.027
113
khm. =) no saj si kar zadel... ena taka povprecna postaja =) Ampak tile so sodelovali z CRP - center za racunalnisko preiskovanje na GPU. So ena najbolje opremljenih enot v policiji (menda veliko tudi tuje drzave sponzorirajo) in tudi eni redkih ki jih posiljajo na izobrazevanja v tujino. Tako da mene niti ne cudi ce so bili v redu usposobljeni. Niso pa bili mariborcani oz. je zadeva gotovo tekla iz LJ.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.027
113
jaz sem govoril o tistih ki naj bi dobro sodelovali s fbi... Torej verjetno ne o hekerjih
smile-1.gif