Fant me sili v spolne odnose

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
17. dec 2010
1.174
0
36
124
Mislim .. če ti takšen seks ne diši, preprosto ne seksaš, pa če mu paše ali ne ... banane .. če ti ne paše, se kao po nerodi vsedeš na njo ali nekaj, da več ni uporabna ...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Bomba po senci, strap on za pas in mu pokaži, kako je fajn, ko te nekdo s predmetom pika v rito. Pa ni treba nič mazat, kar na suho.
evil.gif

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Citat:
Uporabnik Lollita pravi:
ampak ne čist take navadne, on bi mel dvojno penetracijo, pa magari z banano al pa kšno drugo zelenjavo, je reku, d greva dons skupi izbrat. Kva nej nardim, men se tol mal gravža pa banana ma une robove dol počez pa tisto črno muho na kkonc. A lahko kej fašem od tega?
shocked-1.gif

druga opcija pa je, da me s šibo po riti med seksom, pa tud ne vem kva mu dogaja a se me je že navliču al zakaj me hoče tepst
confused-1.gif

Verjetno te bo fant razumel, če mu boš povedala, da ti ne paše z banano in ko se bosta sprehajala po tržnici in izbirala sadje si raje izberi sadež brez muhe najbolje kakšen ananas pa tudi lubenice bodo kmalu.
evil.gif

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Reci, da tebi pa ful paše, če se tipu poserješ v usta in če bi vidva to probala. Ker po velki potrebi bo šupak tut že ogret in se bo lažje z banano igral v tvoji riti. Pa vesele praznike vama želim.

sqjam

Pripravnik
18. avg 2007
77
0
6
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Citat:
Uporabnik Lollita pravi:
ampak ne čist take navadne, on bi mel dvojno penetracijo, pa magari z banano al pa kšno drugo zelenjavo, je reku, d greva dons skupi izbrat. Kva nej nardim, men se tol mal gravža pa banana ma une robove dol počez pa tisto črno muho na kkonc. A lahko kej fašem od tega?
shocked-1.gif

druga opcija pa je, da me s šibo po riti med seksom, pa tud ne vem kva mu dogaja a se me je že navliču al zakaj me hoče tepst
confused-1.gif
Če lahko kej fašeš od tega? Definitivno lahko fašeš v rit banano ali pa k.urac....

Jst sm sm skor umrl od smejanja pr tem postu :DDD
Sestra pršla pogledat če je vse uredu z mano :D

B81

22. jul 2007
37.021
10.542
113
Ta tema je navaden spam, ne verjamem, da živi punca, ki bi to spraševala na forumu prej, kot bi dedcu rekla: pa čaki malo ej...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.