Faks, zadnji letnik

Zenga

Pripravnik
2. nov 2011
118
0
16
Imam sina, ki obiskuje FMF in je v zadnjem letniku.
Do sedaj mu je vse teklo gladko, povprečje 9.
Letos pa komaj gura. Ali je možno, da je zadnji letnik težji od ostalih?V mojih časih je veljalo, da je prvi letnik vedno najtežji.

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Prej al slej ga tko al tko, če je do tukaj prilezu.

Če bo pa eno leto zabil pa jebiga. Razen, če imaš nevem kake plane za njega.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Mogoče je zalublen.
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
A ni zadnji letnik tudi veliko krajši, no..odvisno sicer od faksa, ampak pri bolj "praktičnih" so prvi semester predavanja, potem pa drugi semester samo še praksa+diploma, torej samo ene 5 izpitov.

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Citat:
Uporabnik Zenga pravi:
Imam sina, ki obiskuje FMF in je v zadnjem letniku.
Do sedaj mu je vse teklo gladko, povprečje 9.
Letos pa komaj gura. Ali je možno, da je zadnji letnik težji od ostalih?V mojih časih je veljalo, da je prvi letnik vedno najtežji.

Spoštovani foter.

Tvoj sine je star 23 let. Odrasel je, že zdavnaj.

Ne bi bil že čas, da bi se za en mali korak umaknil ven iz njegovega življenja? Kaj pa boš, ti študiral namesto njega? Potem še na doktorskem študiju, da ne bo imel 8.9 povprečje?
rolleyes-1.gif

LP,
cool-1.gif

Zenga

Pripravnik
2. nov 2011
118
0
16
Jah Tony, sej se strinjam s tabo in ga pustim na miru, sam tokrat je sine prišel po parih letih slabe volje prvič do mene in mi rekel, da ne ve, kaj narediti, ker ma slabe rezultate, in da ga to sekira in mori. Pa mu nisem znal nič kaj pametnega povedat, ker nisem mislil, da se bom, kdaj moral ukvarjati s to problematiko.

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Lepo reci:

"Sine, velik fant si že."

In še:
"Od 8,77 povprečja ni še nihče umrl."

Srečno
zmaga.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Zenga pravi:
Jah Tony, sej se strinjam s tabo in ga pustim na miru, sam tokrat je sine prišel po parih letih slabe volje prvič do mene in mi rekel, da ne ve, kaj narediti, ker ma slabe rezultate, in da ga to sekira in mori. Pa mu nisem znal nič kaj pametnega povedat, ker nisem mislil, da se bom, kdaj moral ukvarjati s to problematiko.
ah ja sam je do tebe prišel... no še dobro da mu nisi odvetnika zrihtal, ki bi z njim na izpite hodil - aja da ne boš narobe razumel tega NE stori

torej ga mori, ker je mislil iti za kakega mladega raziskovalca? v končni fazi gre lahko še vedno višat izpit.

Zenga

Pripravnik
2. nov 2011
118
0
16
Hehe, niso mamile luka51
smile-1.gif

Skala: ne, on si samo želi narediti letnik, pa tudi, če bi dobival same šestice, saj želi čim prej končati faks in si poiskati službo v privatnem sektorju. Morda si pa samo nadse daje preveč pritiska in je zato neuspešen.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Zenga pravi:

naj zaprosi za odločbo, za učno pomoč, bo dobil tutora itd.

kakšen faks je to?

Karizma

Pripravnik
28. dec 2012
199
0
16
enkrat praviš, da je potrt, ker ima slabe rezultate, enkrat, da si samo želi končat faks, tudi če s šesticami ... Itak pa, nisem še slišala, da bi koga zanimalo povprečje, razen če je za ful specifično delovno mesto .... največ ponavadi štejejo veze in poznanstva, šele potem izkušnje in izobrazba ... vsaj pri meni je blo vedno tako ...