Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kakšen vik in krik bi Davidoff in Softi naredila, če bi bil pretepen kakšen njun južni kolega, takrat bi pa grozila vse prevrek, ampak ker je pač bil dolenjček se pa afne guncata,
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
To bo na koncu ena mini serija... prvi del je bil, ko je nasilneš pijanega komarata od Suzice okol kepe počesal in ga spravil v bolnico... drugi del bo, ko bo Suzi in še 5 enako pijanih komaratov stopilo do nasilneža in se maščevalo za svojega poškodovanega komarata... tretji del in verjetno epilog pa bo, ko bo poškodovan nasilneš poklical še recimo tri svoje prijatelje nasilneže, pa bodo skupaj potolkli Suzico, komarata iz KC in ostalih 5 pijanih komaratov... Trilogija, kot Rambo... ups, je bil še četrti del, mar ne...? Se pravi, bo tudi tu potem še nadaljevanje...
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Spremlja vaju nek "komunikacijski" šum![]()
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Kako je zdaj - komarat, kamerad, kamerat, komorat? Daj se že odloči.
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Bo karkoli bo... vendar do zdaj nisem še nikoli nobenega na tleh brcal (cedevita)-ne-to se ne sme.
Užgeš človeka dokler stoji-če je seveda treba..
Tud mene so že stolkli-vendar ne na tleh--sem jih faj kasirat-potem ko sem dva zbil s pestjo---------no čez pol ure smo pili naprej-smo bili komarati ...
Tukaj je pa drug problem-------prpa spizdila...komarat pa na pol mrtev. Tukaj je hakeljc-tukaj bo maščevanje-----ga bomo zbili do konca----vendar tam počakali-nismo PRPE![]()
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ja, in človek zaradi tega takoj dobi slab renome.
Kot strela z jasnega, sem postal prvi pomočnik asfalterja. Ljudje te takoj označijo za težkača, čeprav sem v osnovi prijazan.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
KSZ
@ganesh
. Ker ce je poskodovani ze 8x bil udelezen v podobnih situacijah in vedno tezi ko je pijan, se ne cudim da je enkrat naletel na sebi enakega. In ne bos verjel v takem primeru mi srce ne krvavi za njim.