Facebook timeline - kako pobrisati stare objave

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Zagnala se mi je časovnica, s tem da piše da imam 7 dni časa in da se bo po tem času sama aktivirala.
Nekje sem slišal, da se da pobrisati stare objave, ker gledam in imam objave za 4 leta nazaj... torej kje je tisto skrivno, da zbrisem vse stare objave z "enim" klikom, torej da ne brisem vsakega posebej, ker potem lahko to delam 2 dni skupaj.

Hvala
smirk-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.186
1.967
113
Emona / Carnium
Timeline (tako, kot druge spremembe) so implementirali postopoma. Lahko si ga vklopil takoj, ko je bil na voljo ali pa si počakal, da ga FB "vklopi".
Tudi tebi ga bo
muahaha.gif

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Privacy settings > Limit the Audience for Past Posts, klik na Manage Past Post Visibility > Limit old posts

Sem naredil pa je še vse enako... še vedno posti od leta 2009, 2010,...
In ja, FB je sam vkljucil to :/

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
To piše... Z uporabo tega orodja se bo vidnost objav na tvoji časovnici, ki si jih delil s prijatelji prijateljev ali z javnostjo omejila na prijatelje. Pomni: označeni ljudje in njihovi prijatelji bodo prav tako lahko videli dotične objave.

Torej, se vedno bodo prijatelji lahko videli vse...

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.979
40
48
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
Zagnala se mi je časovnica, s tem da piše da imam 7 dni časa in da se bo po tem času sama aktivirala.
Nekje sem slišal, da se da pobrisati stare objave, ker gledam in imam objave za 4 leta nazaj... torej kje je tisto skrivno, da zbrisem vse stare objave z "enim" klikom, torej da ne brisem vsakega posebej, ker potem lahko to delam 2 dni skupaj.

Hvala
smirk-1.gif

Ne gre. Kot je ze nekdo napisal, lahko samo publiko omejis za stare poste na "prijatelje" (ce pa so bili ze prej nastavljeni na Friends, pac ni sprememb), sicer pa enega po enega. Bodisi s timelinea direktno ali pa preko Activity (gumb desno zgoraj), kjer lahko vidis se tvoje lajke in komentarje za nekaj casa nazaj.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.503
125
63
Ne vem sicer kako je programu ime, je pa zal le za android napisan, pa pogooglaj.
Jaz sem ga laufal 3 dni, da mi je pobrisal cca 1000 postov s timelina,
tko da mam zdej timeline prazn. Laufu sm ga na windowsih z android emulatorjem.