To kar je schumacher nakradel in izgoljufal ne bo nikoli preseženo, ampak daleč od tega da je največji....
In kam bi po tvoji statistiki dal MIchaela, zraven tekega, ki je enkrat peljal dirko in enkrat zmagal, ali med drugega (5 od 10-ih, za katerega sam praviš, da je boljši?Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Michael je po statistiki najboljsi.. res je.. Samo (vsaj zame) je statistika na splosno velika laz. Ne pokaze realne slike, kako je nekdo prisel do tega..
Recimo en blesav primer v kosarki.. Nekdo, ki ne mece trojk, ponesreci eno zadane.. Statisticno ima 100% met za tri tocke, Nekdo, ki jih je zadel pa 5 od 10ih poizkusov pa ima 50% met. Statisticno je prvi boljsi.
Point je, da statistika laze in ne prikaze prave slike.
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Falil si moj point, nisem Michaela primerjal s kosarkarji. Poanta je bila na statistiki.
Torej da direkt povem, Michael je na papirju in po statistiki res najboljsi vseh casov. A statistika ne pove, da je bil primadona v Ferrariju, da ni nikoli dirkal proti svojemu mostvenemu kolegu, da je imel veliko nefer potez, da je cel team samo za njega gradil dirkalnik, itd itd.. Mogoce je na papirju res najvecji, kot sem ze rekel, samo, ce malo bolj spremljas sport vidis da temu ni tako. Zame so "vecji" dirkaci: Prost, Senna, Mansell, Villeneuve, Hakkinen, Hill ... Nekateri od nastetih so imeli vec ali manj talenta od Michaela, drzi pa eno. Vsi so dirkali proti svojemu mostvenemu kolegu in so spostovali nasprotnika in tako tudi z njem delali. Zdaj sem 100%, da bos na plano privlekel Senna - Prost. Fanta sta sla res na noz samo, ce si kdaj gledal kak dokumentarc od Senne, je clovek Alaina izjemno spostoval in ga imel za neko merilo.. Michael je pa pac vozil svoje parade in to je to. Ne recem, da ni bil borec, vsekakor je bil, dober dirkac, talentiran, zelo kompleten.. Samo po zaslugi njegoveta mota "zmage zmage zmage pa magar cez trupla" je odbijajoc za marsikoga. Nekje pac moras imeti mejo zdravega razuma in okusa in se od casa do casa sprijaznit, da ima mogoce kdo tisti dan hitrejsi dirkalnik (ce si ze preprican v to, da si ti dalec najboljsi dirkac)..