F1 novice sedmič

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Dvomim da mu je Berni reku naj si pusti rast tisti pubic hair....pa ok sej frizura gor al dol. Tip je že po faci odvraten ratal.

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Spidi zmeri bolj me presenečaš
wink-1.gif

Lauda je lepo robantil na RTL odličitve v padocku, predvsem je na piko vzel Paddyja ker kot cheef tacktitian, bi moral on onemogočiti ostale znanstvenike in reči, da jokici ni treba v boks.
Razen lepega torpediranja 10 krogov pred koncem, pa dolgočasno, kot bo tudi Hungaroring.
Bemtiš dirkališča, kje razen če se počjo ne zgodi nič

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Res ne razumem kako lahko kdo navija za tega Hamiltona (razen seveda veliko ljudi, ki ima fetiš na angleže aka premier liga je najboljša liga :D).

Vettel je kljub vsem uspehom ostal preprost kot je bil na začetku kariere in ne igra frajerja kot Hamilton. Tudi Hulkenberg je kul, Riccardo, Perez. Rosberg tudi ni napačen, ampak preveč bluzi in išče izgovore.

Verstappen pa se bo razvil v podobnega antipatika kot Hamilton, v to sem prepričan. Čeprav bo zagotovo izjemen dirkač in je bodoči prvak, če bo imel srečo z izbiro dirkalnika.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Hamilton car, kako je podrl un znak pa uzaljena gluma pa to :) Dobr da mu niso kake kazni prbil :) Je pa jasno, da Rosberg nima vec kej praskat prot Hamiltonu. Pocasnejsi je, pa kokrkol ;-) Hamilton bo spet prvak.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Meni je tudi Hamilton car brez primere. Vettel pa je brez dobrega avta 0. Se vidi na kilometer.

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Meni je tudi Hamilton car brez primere. Vettel pa je brez dobrega avta 0. Se vidi na kilometer.

:D mislim da Vettel letos dokazuje da je na istem nivoju kot Alonso. Razlike med vsemi temi top dirkači so minimalne, zato je vsako govorjenje kdo je nula otročje. Reči da ti je pač anti, ne pa da ni dober voznik.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Starci so pač fauš nad otroci, ti ne bi bil, če bi zraven tebe nek mozoljek vozil, veš kako to na ego vdari
wink-1.gif

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Ma Bernie se je ze izpel s temi neubolozami. Jebe se men, ce je Nico dober za biznis (bernijev), Hamiltonu cist dobr diha za ovratnik. Ta clank pokaze bedo danasnjega razmisljanja v F1. V GPju se ne ubadajo s podobnimi bedarijami.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Hamilton je (po njihovo) najhitrejši, ampak tudi najbolj butast. V quali je vedno prvi ker šteje enk rog in pure speed. V dirki ga potem nese pamet, ker mu je težko dve ure bit brez da kaj butastega naredi...in pa tepe ga zagnanost, že odkar je prišel v F1, on bi vse z glavo skozi zid...je pa OK ker ni zjokan kot Alonso, Button in podobne jokice...
Osebno mislim da je trenutno glede na random car/track/sun/rain/ povprečje najhitrejši Vettel. Hamilton rabi suho stezo, pa bedarije dela. Sicer pa so to vse bedarije. Najhitrejšega bi lahko našli samo če bi vsi meli enak avto. Kako lahko rečejo da je HAM najhitrejši? Kako vejo da če bi dal merca recimo Nasru da nebi nažgal Lojza? Al pa Sainzu? To so ugibanja in bedarije. Kot bi jaz bil v E 63 AMG, kolega v C 220 pa bi šla dirkat. Po kakšnem sklepu lahko nekdo trdi da sem jaz BOLJŠI (pazite, NE hitrejši) od kolega? Lahko da bi kolega mojega AMG še bolj zmolzel? Kako vejo da Nasr nebi bolj zmolzel merca? Vam povem kako...ker se Nasrovih kapic ne kupuje....

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Spidi: :) Hamilton trenutno JE najhitrejsi oz.zame najboljsi, samo dostikrat nardi kako nelogicno, se srinjam. On ali njegov box crew, oni majo sploh take cudne, da sam gledas. Sam kar se dirkanja tice kakorkoli obracas, trenutno je najboljsi. Vetel pa hebiga, Bernie, Ferrari etc. bojo ze postimal, da bo s rdecimi prvak, ceprav mam ze poln ku**c poslusanja kako je ferrari nevemkako pomemben za F1 in podobno. Pa ko se dnar deli, ferrari kao zarad tega dobi najvec in podobne bedarije. Zadnja leta se prav lepo vidi kak cirkus je formula postala, za zjokat...