F1 novice sedmič

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
DRAFT 2015 CALENDAR

March 15 - Australia (Melbourne)
March 29 - Malaysia (Sepang)
April 5 - Bahrain (Sakhir)
April 19 - China (Shanghai)
May 10 - Spain (Barcelona)
May 24 - Monaco (Monte Carlo)
June 7 - Canada (Montreal)
June 21 - Austria (Red Bull Ring)
July 5 - Britain (Silverstone)
July 19 - Germany (Nurburgring)
July 26 - Hungary (Budapest)
August 23 - Belgium (Spa-Francorchamps)
September 6 - Italy (Monza)
September 20 - Singapore (Singapore)
September 27 or October 4 - Japan (Suzuka)
October 11 - Russia (Sochi)
October 25 - Mexico (Mexico City)
November 1 - United States (Austin)
November 15 - Brazil (Interlagos)
November 22 or November 29 - Abu Dhabi (Yas Marina)

fittipaldi00

Pripravnik
10. sep 2007
381
11
18
Citat:
Uporabnik Najbolji pravi:
Kaj cs pa gledat tam? Sparanja mam ze pr normalni poln kufr...

Gledaš nesreče do katerih pride zaradi ne-šparanja...

Kot so že govorili drugi zlobni jeziki... "kakšen oče, takšen sin"
evil.gif

Nazadnje urejeno:

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Jaz bi tu dal kazen tistemu bebcu, k je povzročil nesrečo...kaj je sploh zavil v desno, če je bilo do ovinka še par deset metrov??
Kazen nastopa na naslednji dirki, ker to ni dirkaška nesreča.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.193
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Jaz bi tu dal kazen tistemu bebcu, k je povzročil nesrečo...kaj je sploh zavil v desno, če je bilo do ovinka še par deset metrov??

Prost je zavil levo, in to orenk, Poglej onboard. Heidfeld je bil nedožna žrtev. Drugače pa ja, za prosta bi bila primerna kazen recimo 3 mesece prepovedi dirkanja - na vseh nivojih.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:

Prost je zavil levo, in to orenk, Poglej onboard. Heidfeld je bil nedožna žrtev. Drugače pa ja, za prosta bi bila primerna kazen recimo 3 mesece prepovedi dirkanja - na vseh nivojih.

Levo sem mislil ja, se opravičujem. Prost bi MORAL dobiti kazen, ker tu ni imel kaj zavijati levo. Pred tem je pogledal v desno ogledalo, če je slučajno tam kdo, potem pa takoj zavil levo, pa ni bilo ovinka še par deset metrov...res ne vem kaj mu je dogajalo v glavi
smile-1.gif

fittipaldi00

Pripravnik
10. sep 2007
381
11
18
Večkrat sem si pogledal posnetek trka. Pogledal je desno ogledalo in verjetno ni videl Heidfelda za sabo. Zavil je v levo, da bi zaprl prostor, pozabil pa je pogledat v levo ogledalo. Po dirki se je sicer nekaj petelinil, da ni kriv... boljše da bi bil tiho, samo je bil verjetno preveč vroče glave, ko se je zavedel, kakšno bedarijo je naredil. Na celi dirki je naredil eno napako in ta je bila res banalna, saj je po mojem samo pozabil preveriti levo ogledalo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
McLaren torej ne bo menjaval? Hm Vettel je pa res taktično naredil, Se pa bojim da bo ricardo šolal tudi alonsa. Oziroma je velika možnost.