A alonso kot clovek te moti, pri blm pa ti vseeno ker gledas na njega samo kot na dirkaca? Hm hmAh kot šofer je brilijanten. Kot človk pa podn od podna. Tko kot je že nekdo omenil, da ni čudno, da noben več noče z njim sodelovat.
Govorim o obnašanju na/ob stezi. Kaj počne ali kako se oblači v privat življenju ne vem.A alonso kot clovek te moti, pri blm pa ti vseeno ker gledas na njega samo kot na dirkaca? Hm hm
Si gledal celo sezono 2007 ali samo iščeš linke, kjer bo Hamilton kriv? Začelo se je pri 6. dirki sezone, išči njegove izjave po dirki, potem ti bo vse jasno. Če tak rad iščeš linke, kjer je Hamiltom kriv, potem boš brez problema našel še izjave Alonsa.Fernando Alonso lifts lid on 2007: ‘Lewis Hamilton not the problem’ | PlanetF1
Fernando Alonso has said Lewis Hamilton was not the cause of his issues at McLaren in the infamous 2007 season.www.planetf1.com
Hamilton je zacel v HU …
Obnaša pa se kako? Pesa vozi z reaktivcem. Tisti izpad v monacu smo že pozabili? Kdaj je alonso kaj tako sramotnega naredil na podelitvi?Govorim o obnašanju na/ob stezi. Kaj počne ali kako se oblači v privat življenju ne vem.
Nisem Maxov, jaz sem za vse ostale, samo da blm ni, ker si nikoli ni zaslužil tega kovanja "v zvezde"....zaradi mene je lahko latifi, max, perez al pa MSC...Si gledal celo sezono 2007 ali samo iščeš linke, kjer bo Hamilton kriv? Začelo se je pri 6. dirki sezone, išči njegove izjave po dirki, potem ti bo vse jasno. Če tak rad iščeš linke, kjer je Hamiltom kriv, potem boš brez problema našel še izjave Alonsa.
Ali se pa boš tak izogibal kot vprašanja od DOCH na 57. strani in boš še vedno mešal Maxa in tvoja blmja med izgovor.
Si pač Maxov MALINOVC in sovražiš Hamiltona, zato vedno nekaj proti Hamiltonu/Mercedesu. Tako kot se čas izteka Hamiltonu, se bo tudi Maxu, vsak pride na vrsto.
ampak kakšno dominacijo dela max, to že dolgo ni bilo...od časov šumla
Obnaša pa se kako? Pesa vozi z reaktivcem. Tisti izpad v monacu smo že pozabili? Kdaj je alonso kaj tako sramotnega naredil na podelitvi?
? Kva. Nima veze. Agree to disagree pa sva zaključlaPomeni je blm isto krščen duš kot max, pa ga vseeno povelicujes?