Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz vem, da sem divjal ko norc, sploh se to vidi čez 1.sektor, samo časa pa se ne spomnim. Ve kdo, če se da kje videt , najhitrejše čase za posamezno dirko v sezoni? Jaz nisem našel opcije, me pa zelo zanimajo.
Ah, ta špil je soliden, ni pa dober. Grafiki nimam kaj oporekat, igralnosti pa....Po 30 minutah sem šel nazaj na rFactor in na Grand Prix 4. To je za moje pojme še zadnja dobra F1 špila.
Matkurja, sem pa danes igral F1 2010 pri frendu na PS3 z G25 volanom v roki.....hudo! Čist drug filing, kot z mojin Logitech MOMO F.F na PCju....če sem prej rekel, da ni tolk realistična....vzamem nazaj
smo vse izklopli, pa še takrat je kdaj prišlo na 250% al še več, se ne spomnim
F1 na ps3, je super, vsaj volan dela 1A... ne vem ce bi lahko bilo boljse usklajeno.. se mi zdi da PC igre in povezava hardvera ni tako dobro usklajena, vsaj pri dirkačinah ne.
sorry, tole ni arkada, no way - sem en krog poskušal odvozit brez kakršnega koli pomagala in ... prvi ovinek, trava, preden sem na asfalt prišel, je trajalo, ko sem končno speljal, me v prvem ovinku spet začne vrtet ... res da na kontrolerju (Xbox 360), ampak sem kar zverziran (Forza Motosport 2 in 3, NFS Shift, vse odpeljano na oba sticka, kar pomeni da res kontroliraš dodajanje gasa in bremze).
si lahko predstavljam, kako mora to na volanu izgledat ...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.