Mnogi, tudi NEdesničarji ga vidijo kot GLAVNEGA krivca, da je Slovenija tam, kjer je. Totalno v peezdi!Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ja kakšna grozodejstva pa je Kučan počel?
In..... a bo lustracija ?Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Rtvslo3 o udbi...
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ja, Kučan pa Zemljarič sta jih veliko pospravila. Na tazadnjega se spomni, ko se boš zdravil v UKCLJ. Brez njega ga skorajda ne bi bilo.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ksz...njabolj zanivio glede udbaševega priznanja, je pooleg tega, da pove, da je bila udba najbolj umazana od vseh tajnih služb, je njegovo pričanje, da so Murgle k njemu poslale svojega človek, ki je iskal obremenilne podatke zoper janšo, no on je tega tipa odslovil in obdržal obraz, murgelski sel pa je odšel z dolgim nosom.
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
In..... a bo lustracija ?Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Rtvslo3 o udbi...
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ksz...njabolj zanivio glede udbaševega priznanja, je pooleg tega, da pove, da je bila udba najbolj umazana od vseh tajnih služb, je njegovo pričanje, da so Murgle k njemu poslale svojega človek, ki je iskal obremenilne podatke zoper janšo, no on je tega tipa odslovil in obdržal obraz, murgelski sel pa je odšel z dolgim nosom.
Le kako je umor devetletne deklice z dvema streloma v glavo lahko bilo v moje dobro? Le kako je zapiranje ljudi zaradi vica o resničnem dejanju nesposobnih komunistov lahko v moje dobro? Le kako je vodenje ljudi na mejno črto in njihova hladnokrvna likvidacija lahko v moje dobro? Le kako je lahko...Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Udba je delovala za tvoje dobro in dobro tvojih starsev in zaradi dolgcasa posmazenikov. Kdorkoli je sprejel ta
posel in jedel ta kruh bi lahko zadrzaval dostojanstvo tako da bi o tem XX let pozneje MOLCAL. Btw, verjetno ves
koliko pripadnikov varnostnih sluzb bivse drzave je bilo umorjenih in da so bili tarce emigrantov?
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Zakaj zloæini najbolj umazane tajne službe države, ki je že skoraj četrt stoletja ni več, ne smejo priti na plano???
V normalnih državah s tem seveda nimajo problemov, recimo v Nemčiji ni problema objavit, kdo od javnih oseb je bil Stasijevec Klik
Je pa res, da Stasi očitno ni bila tako umazana služba kot je bila zločinska udba, in udbaše in njhiove sinove blazno grabi panika, če pride resnica o delih teh oseb na plano.