Evropski klovni

Pac_Man

⋆Распут&
10. maj 2014
2.211
0
36
Propagandni vojni.

In potem klovn prilepi RT.
hysterical-1.gif

Pac_Man

⋆Распут&
10. maj 2014
2.211
0
36
Verhofstadt gre na trdo in populistično.

2 kratka videa

https://twitter.com/GuyVerhofstadt/status/801384085180579840
https://twitter.com/ALDEgroup/status/801424474465796096

Citat:
The @EU_Commission must suspend accession talks with Turkey or set criteria to be fulfilled for talks to go forward

By continuing the illusion of accession talks with Turkey's increasingly authoritarian regime the EU loses credibility. We must stop this

One clown in Washington is more than enough #EPlenary

Citat:
@realDonaldTrump

Many people would like to see @Nigel_Farage represent Great Britain as their Ambassador to the United States. He would do a great job!

The cronies of Erdogan, Putin and also Trump are undermining Europe from within. Let's not allow this happen. Let's fight back #EPlenary

Congratulations to Jüri Ratas for being appointed Estonia's new PM. Very important at a time when the EU needs liberal leaders

Trump wants to take over her Majesty's role in appointing the British US Ambassador. Is that "taking back control"?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.390
5.665
113
Prvo sem pomislu na Junckerja... Potem na Cerarja... Borata!

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Se ti tako zdi?

Ali je mogoče to, da mi je rekel klovn?

Kar se tiče Pac_Man-a, je konec debate. Nikoli nisem imel problemov z nasprotnimi mnenji (dolge teme o Rusiji, Ukrajini in ostale to dokazujejo), ampak spoštovanja pa tip nima.
Večkrat je bil opozorjen ravno zaradi tega, v neskončnost pa tako ne gre.

Nazadnje urejeno:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
‘RT gives voice to western dissidents’: Jill Stein on EU’s ‘anti-propaganda’ resolution

Citat:
Russian media has become a platform for political dissidents, who for various reasons do not receive mainstream western media coverage, US Green Party presidential candidate Dr. Jill Stein told RT. She said that putting them in line with Islamic State is ridiculous.

“I can speak to my experience here in the US, where so many political dissidents like myself who are basically are locked out of our corporate media coverage. We looked at RT for access to the American public,” Stein said.

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Sploh ne razumem zakaj se takšne plačance kot je Pacman tolerira na forumu. In raznorazne ostale trole, ki samo smetijo po forumih. Pa nima veze ali so proruski, proameriški, za rdeče, bele itd. Takoj ban in adijo.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.539
5.083
113
Cela Evropa je že svetišče enoumja pod krinko liberalnosti. Kdor ne razmišlja enako "liberalno" je izločen iz EU ustanov.
Zakaj točno bi bili na alterju drugačni?

13. jul 2011
2.677
626
113
Oprosti, ampak, a se ti ne zdi kozlarija, da se Putin sklicuje na svobodo govora in demokracijo?
Meni se zdi, zdaj me pa banaj.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Jaz bi rekel, da je to prej ironija.

In ne, Pac_Mana nisem banal zaradi drugačnih pogledov, ampak ker ni mogel nehati žaliti.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Čakaj, ti lahko kogarkoli je že v prvem posnetku (ne vem nisem niti pogledal) označiš s klovnom, ko pa nekdo tebe, gre pa v toplice?
rolleyes-1.gif

B81

22. jul 2007
37.681
10.963
113
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
Res je, naj že ta Alter končno postane svetišče enoumja!

Točno. Al' si naš al' pa nisi,
/malek mode on:
tako bi se točno vedelo, kaj smeš in česa ne smeš...
evil.gif

13. jul 2011
2.677
626
113
Ja, ampak kakšni klovni so šele v ruskem parlamentu. Ampak tisti so ti po godu.
Ti je pacman nekako to tudi povedal, ampak očitno nisi najbolje sprejel.

Glej, v Evropi in tudi EU je nekaj držav, kjer živijo ljudje, ki znajo samo in zgolj rusko. Tudi če so rojeni in so se šolali v tej državi. Ne verjameš? Sem videl na lastne oči, oz. slišal na lastna ušesa. In potem je rahlo čudna situacija, ko ti državljani (in volivci) dobivajo informacije zgolj iz Moskve.