Evre v kune

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Si faušn, a ne?
aplauz.gif
Nekdo si pač lahko privošči dopust v tujini, za razne caple pa, hvalabogu, še obstajajo lokalne šoderjame.
Si vesel a?,
bonk.gif

....dej pojd hitro kune kupit, de boš lahko provizijo za to plačal
bonk.gif

....je pa res de v naši lokalno šoderjami strežejo pivo samo brez pljunkov in še to samo mrzlega
cheer.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Capl, a ti bi kukr en depozit uvedel za čez mejo? Ne vem no, še Milka je uvidela, da to ni pametno, samo ni dvakrat za rečt, da te bo iVan podprl.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Takso , tak da je ne moreš nikol nazaj dobit.
Depozit si takrat plačal ,samo ko si odšel ven , jst pa hočem takso tudi ko hočeš nazaj noter in to nekejkrat večjo kot za izhod.
evil.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik capl pravi:
....je pa res de v naši lokalno šoderjami strežejo pivo samo brez pljunkov in še to samo mrzlega
cheer.gif
Tistim pljunkom na pivu se v resnici reče pena...
priden.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Sj vem, ja, pena je tisto, ko ti Hrvat natoči v zgornje 3/4 krigla
evil.gif

...pa ogreto mora bit na temperaturo okolice....
evil.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Kako pa ti to veš, če pa še nisi bil na hrvaškem oz. ne hodiš k njim...
priden.gif

Tebe bi res lahko dali v zgodovinske knjige kot primerek tipičnega zafrustriranega vsefaušnega prebivalca države na JV strani Alp.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
jezen.gif
Sram vas bodi!!!!!!
Iz obubožanega gospodarstva dnar strgate in ga Hrvatom nosite
stupid-1.gif
-pfuj! nemarneži!
................................................................................-tule pa še vse , kar sem vam že lani povedal, ko me je zato pol vsemogočni, v toplice poslal

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
To so navadne floskule, vsak sebe hvali, ne vidi kaj se dogaja za njegovim vratom. Povsod so dobri in slabi ljudje, povsod ima človek tudi slab dan in takrat pokaže tisto kar sicer ne vidiš pri njem....

Ne bo držalo.

Sploh v manjših (turistično manj obiskanih) slovenskih krajih ima veliko 'turističnih' delavcev velike težave z dojemanjem koncepta turizma. Žal.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
capl, sej bo boljš, napovedujejo nevihte in se bo malo ohladilo. Če je tvoja motnja stalna, bi bilo pametno, da se naročiš pri zdravniku. Naj te ne bo sram, mentalno zdravljenje je včasih nujno.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Če mi toča šmarnico sklesti ste ga celo leto najebali, ko bom kr naprej tu gor visu, full tečn, ko bom žejen.
evil.gif

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.979
40
48
KSZ.... eni pisete, da vam vasa banka ni zaracunala provizije, hrvaski bankomat/banka pa je? A to je kaksna nova fora? Skratka ce dvignem npr. z DKB Viso (ki je weltweit brez provizije), potem dejansko ni brez provizije?

Kaj pa za nazaj (HRK v EUR), se bolj splaca pri njih ali pri nas?

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.716
4.418
113
Pa ne tiši kreditne kartice v bankomat. Sicer pa imaš na strni tvoje banke cenik storitev.

Tukaj Unicredit

I.G.3. Maestro
I.G.3.1. Gotovinski dvig na bankomatih UniCredit Bank v
Sloveniji
brez nadomestila
I.G.3.2. Gotovinski dvig na bankomatih v skupini UniCredit
Group (Hrvaška, Srbija, BIH...)
brez nadomestila
I.G.3.3. Gotovinski dvig na bankomatih drugih bank v Sloveniji
in EMU
3 krat mesečno
brez nadomestila;
vsak naslednji
0,33€
I.G.3.4. Gotovinski dvig na bankomatih v tujini (izven EMU), ki
niso last skupine UniCredit Group
1%, min. 2,00
EUR, max. 21
EUR
I.G.3.5. Gotovinski dvig na POS v Sloveniji 1%, min. 2,00
EUR, max. 21

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.979
40
48
Moja kartica nima provizij na nobenih bankomatih. Moje prvo vprasanje se je nanasalo na to, ker sta dva gor napisala, da jim je hrvaska banka oz. bankomat racunala ene svoje provizije...

mitjalangus90

Zelenc'
29. maj 2012
8
0
1
Pred nekaj dnevi sem videl tabelo koliko kun dobiš za 100€ in največ si jih dobil na mejnem prehodu Obrežje, mislim da 749 ali 750 (se ne spomnim več točno).

bakugan

Pripravnik
2. dec 2011
73
0
6
niso vsi bankomati tako prijazni. meni je izplacal po kurzu 6.95. na potrdilu o dvigu
pa je pisalo da se zavedam da ni bancni kurz, da jih ne bom prijavil in tozil.
bonk.gif

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.714
3.955
113
Ljubljana
hmpg.net
Vsi bankomati v HR te vprašajo, ali hočeš da menja po kurzu (njegovem - slabem!), ali bo konverzija naredila tvoja banka. Kaj si izbral?

bakugan

Pripravnik
2. dec 2011
73
0
6
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Vsi bankomati v HR te vprašajo, ali hočeš da menja po kurzu (njegovem - slabem!), ali bo konverzija naredila tvoja banka. Kaj si izbral?
ta bankomat ni spraseval tega kot tudi noben doslej.
je pa to baje (info v sloveniji) letos neka nova finta
na hrvaskem. gre za bankomat "euronet" pred kampom "Kozarica".
lahko dam pa gor sken.