Evo softi..., tole pa prekaša vsakega odojka

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Piščanec filan z račko, le ta zavit v purana in vse skupaj zašito v odojka
bonk.gif

P.S. video je objavljen zgolj kot zanimivost.

 

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
UUUUUUUUAAAAAAAAUUUUUUU

@ Notranjc kdaj tole sprobamo, formula je ma kaj formula raketa.

P.S. A se umes slučajno Mx pojav z špegli ?????
smile-1.gif


lp D
 

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
vuneno prase je prvak..

te...letalske mesne azdeve so men..not ok..mi je bolj domače vuneno prase..

to bi enkrat anredil..sam patriot ne bo prisel asistirat..pa pomagat jest..ti en bos znal..ke rnisi balkanski kuhar..ce prideta pa unadva..bosta pa vse pozrla..
 

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Ma valda si upamo, mi si upamo vse
smile-1.gif

Pa pomoje tud vse znamo, še cbb-ja za basat not pokličemo, da nau pol že vsega premal????

lp D
 

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Za eno reducirano verzijo "Tur-bacon-a" se letošnjo pomlad komot zmenimo, saj se že par let dogovorjamo za piknik "majstorov"
smile-1.gif
 

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Ma kri lohk teče, bistven je, da je sočno, pa mlado pa sladko pa.......
wink-1.gif


Drgač pa Notranjc sej telefonske maš, od ta glavnih jedcev

lp D
 

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a lahko najprej mal teorije pecenja razvijemo..
da vem..a se pripravim na surovo meso, al na peceno.

Ma ni kaj dosti za gruntat, fila (raca, pišcanec, puran) se najprej na olju (velika ponev) na brzino zapeče, da dobi skorjo, potem za kake 1/2 ure v pečico, to daš potem v kralja živali in vse skupaj pečeš na odprtem ognju.
 

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
aha..golfanje

nisem gledal filma in semverjel, da piščanca v raco, raco v purana, pirana v prase, prase na kolac..pol pa temperaturni tretma
 

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Kdo bo igral golf????

Tud tale tadrug film mi je ušeč.

Če povzamemo bistvo:
Dobr se je zment pr lokalnemu mesarskem prjatlu, da nam auslezva, raco, pšanca, purmana, pa da nam odbije še kostke iz vunenoga. Pol pa do ta pruga peha, k jest nimam tko velizga rora, da bi ga ceuga nor utaknu. Pol pa cca 4 urce u krušni bi mogl jet skoz. Mau matranja, cbb kokakolo zero prnese, k bomo usi zavaleni bo fa žur
smile-1.gif


Mormo to sprovest.

lp D
 

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Maci čez koleno te bom dal, to ni bljak. Treba se je potrudt in uničit kakšno mesnato zadevo. Ne pa bit vegič to je osebek, ki bogim živalcam vso hrano poje

lp D