Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Podobne so kake frajle naFacebooku. Na lihe mesece pisejo kok so moski prasci, woman power pa take, na sode pa pisejo kako jih je fajn s tipom (vsakic z drugim ali panpetic zapored z istim)
men so smešne s temi svojimi življenjskimi citati, pa kako se te enake punce med sabo bodrijo in pametujejo, na koncu pa so čisto vse enako zmešane, imajo zmešan lajf in se skrivajo za lepimi slikami na fb, češ kako lep lajf imajo.
Ponavadi so to kakšne nad 30 let stare kure, ki ne morejo več dobiti normalnega tipa, živijo doma pri starših in obožujejo živali ter se gredo kvazi dobrodelnosti zato da se počutijo bolj potrebovane na tem svetu.
Si kdaj pomislil, da so take punce globoko v sebi zelo nesrečne, ker še nimajo družine, normalnega fanta itd. Kaj naj ša drugega naredijo, kot da se bodrijo med seboj in da se pač vsaj z nečim ukvarjajo, da si zapolnijo praznino? Naj se izključijo iz družbe?
Se kar strinjam s tvojim razmišljanjem, toda ...
- je zato potrebno zlivat gnoj na vso moško populacijo?
- je to potrebno za ... kaj? Iskanje pozornosti med ostalimi, enako mislečimi (beri komentarje pod njenim blogom ... če pogledaš še slike oseb, ti bo koj jasno)
- s takšnim razmišljanjem dosežeš nirvano?
Kot je nekdo že omenil. Enako kot Ipša. Ne veš, kam bi jo uvrstil. Med ženske? Med moške? Med komičarke zagotovo ne ...
In nisem prepričan, kdo je tu čuden. Oseba (v tem primeru ONA), ki preizkusi 10 moških in noben ji ne ustreza, ali ... ?. Vprašanje je, je kaj narobe z vsemi izbranci ali morda z osebo, ki izbira ?
Sicer mi je osebno popolnoma vseeno za njeno pisanje, ker me ne zadovolji niti vizualno (torej ne bi prišlo do "iskrice"), niti mi ne potegne njen način razmišljanja, pa vseeno ... ne moreš kar tako, vse povprek, blatit nekoga samo zato, ker ti ne uspe v