Evo enga mladga deca

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113

21.10.2008, ob 17.40, se je na regionalni cesti Kočevje - Dvor, v bližini kraja Gorenje, zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom.
19 letni voznik osebnega avtomobila znamke Renault megane iz Kočevja, je vozil od Kočevja proti Dvoru in zapeljan na nasprotni prometni pas, kjer je trčil v osebni avtomobil znamke Audi A3, ki ga je vozil 28 letni voznik iz Novega mesta. V trčenju se je Renault vžgal in zgorel, v njem pa sta umrla voznik in 16 letni sopotnik iz Kočevja, dve potnici pa sta bili huje poškodovani. V nesreči so se huje poškodovali tudi voznik Audija in njegovi trije sopotniki.

Sori, ker je taka novica za vas mlade nadobudne dinamike brezvezna..............

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Srečanje v Torinu se je začelo z minuto molka v spomin na tri navijače Juventusa, ki so se smrtno ponesrečili v nesreči avtobusa (blizu Aoste), ko so se peljali na tekmo. Šlo je za italijanske izseljence v Švici, voznik avtobusa, ki je izgubil kontrolo nad vozilom, pa naj bil star 81 (!) let.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Dejmo se držat teme. Jaz tud ne smetim po vaši "modri" temi, kjer imate vi starga deca v zobeh.
In kadar nekdo umre, še posebej mlad, to ni hec. Bo šlo?

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Komentar iz 24 ur:

Citat:
roko na srce,kadar sm vidu gogija kako vozi,sm pomislu: samo vprašanje cajta je,kdaj bo nekam usekal.ne privoščim nobenmu,ampak pri nekaterih je to za pričakovat.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Glih to je bistvo te teme.
Tle na forumu, se vsi razburjajo, kadar nek stardec zaradi nerodnosti pizdarijo na cesti naredi. Kadar pa nek mladec stori nesrečo ali smrt, dejansko NALAŠČ, NAKLEPNO in NAMERNO je to pač nekaterim tukaj samoumevno. Češ, zgodi se.....
Zakaj zaboga se mora nesreča zgodit namerno? A ni dost nesreč takih, ki se zgodijo po nesreči in zato, ker nekdo pač nekaj ne vidi in spregleda? Zakaj hudiča je treba delat pizdarije nalašč?

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
ti smetiš čisto vsepovsod, mi bi pa zdaj tukaj morali modrovat okrog tvoje breaking news?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ne, samo odgovori, zakaj nekdo dela nesreče in seje smrt nalašč!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Ker nezna vozit. Glede na to da je iz Kočevja je tam delal izpit in vemo kako vozijo tisti ki delajo izpit v takih krajih...

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
poglej, stardec. Nimajo vsi razčiščeno v glavi, kaj je dobro in slabo, kaj je zdravo in bolano. Vsakega mladega je žal. A tu je mogoče tud problem avtošol. Jaz bi za vsakega uvedel kak psihofizični test, da se že tak pokaže, a si dorasel odgovornosti ali ne...

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Ker nezna vozit. Glede na to da je iz Kočevja je tam delal izpit in vemo kako vozijo tisti ki delajo izpit v takih krajih...

Potem je za mularijo na varneje ,da delajo izpit 3 leta ,da nabijejo ene 300 ur vožnje z inštruktorjem in se v tem času spametujejo ,da začnejo voziti malo bolj trezno in varno.
evil.gif

vockotova

Zelenc'
22. okt 2008
13
0
1
37
novo mesto z okolico
Moje mnenje...doma sem ob neposredni bližini ceste kjer je cona 30 in mi vsak dan mimo spalnice drvijo "mladi" ne 30 ampak +60 km/h...pol se pa sprašujem k naj sina spustim pred blok da se igra... ? Menim da današna mladina premalo da na varnost in veliko več na to da so frajerji....slej k prej te doleti ene pač prej druge kasnej..tako je življenje sprijaznimo se

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Že že, samo kaj ko pa smrt ne doleti zmeraj nujno samo krivca za nesrečo.
Kdo hudiča podeljuje mandat nekomu, da se NALAŠČ in NAMERNO igra z življenjem drugih?

vockotova

Zelenc'
22. okt 2008
13
0
1
37
novo mesto z okolico
ja to tudi drži ampak jaz ti povem, da meni kdo otroka zbije mu jaz zbijem kej drugega pa če bi preživu nebi k bi ga jst dobila...tko da pazte kako se mim mojga stanovanja peljete:)

Blastx

Zelenc'
17. sep 2008
22
0
1
Videl sem že kar nekaj nesreč, pa moram reči da za nobeno še ni veljalo pravilo naleta.
Zato moramo kot voznik izbrati, kar se da varen avto da zavarujemo sebe, imeti mora vsaj airbag, ter imeti smisel za previdno vožnjo.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
Poglejte: ko bi starši za svoje otroke poskrbeli bi bilo manj težav.

Drugače ne gre, avtošola tega ne bo delala.

Pa dajte si že iz glave izbiti besedo NESREČA!!!!!!!!

NESREČA: poči guma, se podre drevo pred tabo med vožnjo, ti skoč divjad....to je NESREČA.

Vse ostalo je ČLOVEŠKI FAKTOR IZ MALOMARNOSTI......je bilo treba tem mulcem divjat pa frajariti? NE.....je prav, da je voznik umrl? DA !!!!!!!!!!!!!!!! Ker imamo s tem enega morilca manj!!!! ....je moral še druge ubiti? NE !!!!!....

in potem njegovi kolegi so to vedeli, pa nič povedali staršem ali policiji, sedaj pa imate!!!!! Jaz če vem da mi kolega tako voz, bi ga napizdil v 3pm pa še policiji zatožil v njegovo dobro.

DAJTE SE ŽE 1X ZBUDITI IZ SANJ.

Nazadnje urejeno:

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.444
425
83
ksz

Pred leti je bila opravljena raziskava glede prometne varnosti. Statistično je bilo dokazano, da bi največ lahko popravili, če bi se omejitve za mlade voznike podaljšale na 5 let po opravljenem izpitu. Situacija se je od takrat verjetno malo spremenila, ampak osnovna ideja po mojem ostaja. Mogoče bi jo res kazalo uvesti, skupaj z omejitvijo kW? Pa naj se sliši še tako bogokletno.

B.