Eurobasket 2013

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Meni je kul, do sedaj zmagal tri tekme zaporedoma in zgleda, da rabijo en poraz, ki jih ponovno strezne, zbudi.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Ne jamrajte in obsojajte. Nekaj se dobi, nekaj izgubi.

Tale poraz je vreden vreč, kot 3 x zmaga proti španiji...saj če bi igrali proti poljakom, bi mi bilo čisto ravno in bi bil še celo za to, da spušijo, da se malce streznijo pred "končnico"...tole pa boli....direkno u šupak.

I

Izbrisan uporabnik #488

samo proti spaniji smo bili ok, ostalo sreca in muka

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
tekme med ex yugosi majo vedno še drugo dimenzijo...

niti tolk problem, da so si naši zaslužl en poraz, ker so mel do zdej preveč zegna, bl je problem, da si hrvati niso zmage zaslužl...
čeprov, če maš jajca v podaljšku metat trojke in jih tud zadet... ma nej jim bo

je bla pa fajn tekma

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Thdi sam ne zastopim, kaj je Boki mislil s trojko, ampak jebatga, bolje danes kot v finalu
smile-1.gif

gremo dalje po nove zmage!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Tekma je bila OK, do zadnje četrtine, tisto pa ni bilo podobno ničemur....

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Bojim se, da bo nadaljevanje v tem stilu. Če pogledamo realno, mi smo se mučili z dvema podpovprečnima reprezentancama in premagali v eni izjemni tekmi eno velesilo. Zdaj je prišel poraz proti reprezentanci, ki je nekje naš rang kvalitete. V 4 tekmah smo eno odigrali vrhunsko, 3 pa slabo.

Težko verjamem, da imamo mi neke realne šanse za medaljo v konkurenci Francije, Španije, Grčije, Litve, Italije.

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
To je jasno vsem, zato pa s(m)o mnogi označili tekmo proti španiji, kot vrhunec tega prvenstva.

potem pa sem molil bogu, da bi ruknli še hrvate, pa bi bilo vse ok, se lahko poslovimo od prvenstva zaradi mene, ampak ne...

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
a Izrael je v Evropi al kako to da igrajo na prvenstvu? Kako to da ni potem še Iraka, Sirije, Jordanije...?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ti ne spremljaš kaj dost športa, ne? Izrael je v športu obravnavan, ko da je v Evropi, tudi v nogometu igra kvalifikacije v Evropi, to pa zato, ker je skregan z vsemi okoli in je pač tako dogovorjeno.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Prokleta budala! Meče trojko, k je z lune jasno da je prodor edina pametna rešitev

Ne vem, zakaj je Maljkoviæ na klopi držal Slokarja. Proti coni se igra z dvema centroma, Vidmar pod košem (odlično proti Tomiču v obrambi) in Slokarjem na postu, da omogoča prodore, po potrebi zna Slokar tudi zadeti trojko

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Ne jamrajte in obsojajte. Nekaj se dobi, nekaj izgubi.

Tale poraz je vreden vreč, kot 3 x zmaga proti španiji...saj če bi igrali proti poljakom, bi mi bilo čisto ravno in bi bil še celo za to, da spušijo, da se malce streznijo pred "končnico"...tole pa boli....direkno u šupak.

Ta poraz veliko pomeni predvsem bodočim nasprotnikom, ki so videli, da Maljkoviæ ne zna postaviti ekipe proti coni. Trojke pač niso rešitev. Saj je super, ko padajo v koš, ampak...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ja, naši so ob hrvaški coni zmrznili. le Gogi uspe z nekimi prodori, če uspe, ali pa trojka.

Čim nasprotnik postavi cono, mi napada nimamo.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Bojim se, da bo nadaljevanje v tem stilu. Če pogledamo realno, mi smo se mučili z dvema podpovprečnima reprezentancama in premagali v eni izjemni tekmi eno velesilo. Zdaj je prišel poraz proti reprezentanci, ki je nekje naš rang kvalitete. V 4 tekmah smo eno odigrali vrhunsko, 3 pa slabo.

Težko verjamem, da imamo mi neke realne šanse za medaljo v konkurenci Francije, Španije, Grčije, Litve, Italije.

S tem, da smo imeli proti Gruziji obilno pomoč sodnikov, Čehom pa so na koncu piskali korake, ko je bila osebna...

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Indija ni članica FIBA Europe, pri nogometu ni članica UEFA... Če bi bila potem bi lahko tako kot Izrael nastopala na Eurobasketu. Članice krovnih zvez niso geografsko omejene.