Eurobasket 2013

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
a je kdo dvomil v to? pa še sploh dvoran in razpored tekem itd ni zagotovoljeno, dorečeno.....polom bo tole.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Organizacijsko se bo izšlo brez težav - po športni plati pa sploh ne vem... Košarka mi je od vseh športov najbolj pri srcu, ampak ne vem, če bom prenesel nove poraze leta 2013 - raje sploh ne bom spremljal in se spominjal Istambula, ko smo v Abdi Ipekči navijali za naše pod vodstvom "sladoledarja" (po mnenju nesposobnega Maljkoviæa) - ki pa je naredil več kot Maljkoviæ

BohVar_alias_BOHL

Pripravnik
6. sep 2007
698
0
16
Laibah
Bo, pa vsaj "sosed" spet kaj pametnega povedal....
confused-1.gif

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Po sportni plati res tezko. Se ko smo imeli mocno ekipo, oz. smo mislil, da jo imamo, je bil rezultat navadno dost povprecen.

Tudi organizacijsko bomo videli kako bo. V casu, ko ni interesa za organizacijo takih zadev, je nesramno od Fibe, da postavlja take pogoje za organizacijo. Se bolj kot to je pa naivno od nasih "organizatorjev", da so take pogoje sploh sli sprejeti.
Ne gre se samo za to ali zmoremo to placati ali ne. Gre se za princip.

I

Izbrisan uporabnik 474

Cel ta Eurobasket je farsa... Izpogojevali (!) so si kotizacijo, ki je več kot 2x višja od vseh ostalih. Dobili smo Eurobasket, ker ga nobeden drugi ni hotel. Gremo v organizacijo sredi največje recesije. Forsiramo Eurobasket, ker se v Stožicah nabira prah. Tekme bi gostila mesta, ki nimajo niti dvoran. za dvorane bi zapravili gore denarja. na drugi strani pa ignarirajo Celje in Maribor, ki imate vse pogoje za gostitev tekem.

Eurobasket bi bilo treba odpovedat, naše princeske se pa kar naj mučijo v kvalifikacija, se bo vsaj videlo, iz kakšnega testa so...

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Cel ta Eurobasket je farsa... Izpogojevali (!) so si kotizacijo, ki je več kot 2x višja od vseh ostalih. Dobili smo Eurobasket, ker ga nobeden drugi ni hotel. Gremo v organizacijo sredi največje recesije. Forsiramo Eurobasket, ker se v Stožicah nabira prah. Tekme bi gostila mesta, ki nimajo niti dvoran. za dvorane bi zapravili gore denarja. na drugi strani pa ignarirajo Celje in Maribor, ki imate vse pogoje za gostitev tekem.

Eurobasket bi bilo treba odpovedat, naše princeske se pa kar naj mučijo v kvalifikacija, se bo vsaj videlo, iz kakšnega testa so...
Kje v Mb pa je dvorana, ki ustreza pogojem?

I

Izbrisan uporabnik 474

Taborska - bi bilo potrebno preuredit. Strošek preurejanja je nekaj 10x manjši od postavitve recimo hal na Ptuju, Jesenicah, Novem mestu in Kopru...

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Ni vazno ali smo v recesiji ali nismo. Gre se za to, da FIBA ni v poziciji, da postavlja pogoje in nam ni treba kupiti vsega kar nam prodajo.
Nisem spremljal tega prav podrobno, ampak kolikor je bilo prikazano na tv, fiba zeli vec miljonov placila v gotovini, visok standard hotelov v katerih bojo prebivali predstavniki fibe (verjetno jim bomo morali placati tudi hotele) in se kaj.

Naj znizajo zahteve po denarju, se naselijo v hotel, ki bo prost,.. Ali pa naj poskusijo najti koga drugega, ki mu bojo prodali vse svoje ideje. Veliko srece pri tem. Tudi jaz bi spremljal prvenstvo in mi je vseeno kje bo, ne maram pa da me kdo tako izsiljuje.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Taborska - bi bilo potrebno preuredit. Strošek preurejanja je nekaj 10x manjši od postavitve recimo hal na Ptuju, Jesenicah, Novem mestu in Kopru...
in kje ti potem tukaj vidiš maribor kot mesto, ki ima vse pogoje?

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
sem to kje napisal? trdim samo da maribor nima pogojev za gostovanje prvenstva...

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
pa sej na Jesenicah jo bodo samo posodobili, sej ne delajo novo...

In bila je potrebna prenove

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
A je kdo pričakoval kaj drugega? Človek nima pogodbe, ne ve kje bo drugo leto igral, da pa se mu "karkoli zgodi" v repki, je pa mrzu. Sej ne, da bi rabu denar, samo vseeno...

Njega sem sam odpisal že na začetku...