Eurobasket 2011

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.132
70
48
123
Uradna lestvica F skupine:

1. F.Y.R. of Macedonia 2 2/0 144/128 4
2. Russia 2 2/0 130/122 4
3. Slovenia 2 1/1 151/140 3
4. Greece 2 1/1 139/133 3
5. Georgia 2 0/2 133/152 2
6. Finland 2 0/2 131/153 2

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
jebat ga, sem bil tako jezen včeraj, da rajš nisem kaj napisal, ampak boljše, da se zdaj zgodi, kot potem v bojih na izpadanje

premagamo lahko makedonce, grke in fince, kar pa še vedno lahko pomeni prvo mesto v F skupini.

Včeraj je bilo preveč neumno izgubljenih žog v zadnjih minutah. Glede same igre, pa bi jaz samo dodal več podaj na centre, pa malo zmanjšal mete za 3 točke...

drugače pa hrvati :
Josip Vrankoviæ pokazao da je ipak pravi trenerski antitalent
Iako je ovo najlošiji plasman Hrvatske ikad, izbornik 'akciju Litva' nije okarakterizirao neuspjehom, veæ je samo "nezadovoljan". No nema straha jer Joke odlazi s klupe
hysterical-1.gif

Adio, Joke, zbogom Alytuse, baš nikome neæete nedostajati

dobro so ga skurčili

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Čas naše repke v Litvi še pride. Fantje se borijo, so zagnani in se jim vidi da želijo narediti rezultat. Sedaj v drugem delu bomo povozili vse tri ekipe, začeli bomo pa že v četrtek ko damo lekcijo basketa Grčiji...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Še nekaj kritik:

- Kak taktičen timeout je tudi manjkal v kritičnih trenutkih....

- In kaj je bila fora, da niso mogli ustavit Rusov pod košem? Z lahkoto so dosegali točke v parih sekundah napada.

- Pa naši bi lahko malo potrenirali polaganje in zicerje
uf-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Ožbolta bi moral v zadnji četrtini menjati prej, ravno tako bi moral na začetku zadnje četrtine malo spočiti Lakoviča. Oba sta napake delala zaradi nezbranosti, posledica utrujenosti.

Ko so Rusi igrali z nizko postavo, je Begiæ (spet) ostal pozabljen na klopi.

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.367
88
48
Po tekmi je prav fajn it malo prebrat tele komentarje, ker vidim da ste tukaj eni sami dobri "trenerji"

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
Po tekmi je prav fajn it malo prebrat tele komentarje, ker vidim da ste tukaj eni sami dobri "trenerji"

Meni gre poveličevanje Maljkoviæa in njegovo širokoustenje nekoliko na živcem pa se ga še toliko rajši sposodim. Čisto soliden treber, ampak na slovenski klopi ni pokazal še nič posebnega, predvsem pa ne takega, da bi upravičil denarje, ki jih prejema - še posebej v primerjavi s prejšnjimi selektorji.

I

Izbrisan uporabnik #488

Se strinjam
evil.gif

Soliden trener kot kopica ostalih, dejstvo pa je, da on ne igra, tako da igrlaci so tisti, ki ga lomijo.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
A si gledal tekmo?

Pri slovenskih tekmah so vsega krivi igralci, Maljkoviæ ne more nič; pri Poljakih je vse zajebal Pipan, igralci pa nič. Hmm, a je potem za zmago nad Turki tudi zaslužen Pipan?

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.367
88
48
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:

Meni gre poveličevanje Maljkoviæa in njegovo širokoustenje nekoliko na živcem pa se ga še toliko rajši sposodim. Čisto soliden treber, ampak na slovenski klopi ni pokazal še nič posebnega, predvsem pa ne takega, da bi upravičil denarje, ki jih prejema - še posebej v primerjavi s prejšnjimi selektorji.
Mah njegovih rezultatov, pa ne z reprezentancami, se jih noben trener ne bi branil....... Zdej čevlje naj sodi kopitar, tako da jaz se ne spoznam dobro na košarko, da bi sodil njegovo delo, se pa strinjam z njim, ko je v enem intervjuju dejal, da so pričakovanja Slovencev zelo velika, da jih bo težko dosegel (njihva pričakovanja, seveda), da se požvižga na 80% "pametnjakovičev", ki pametujejo vsepovsod
grims-1.gif
, in prisega na tistih 10 % ljudi, ki RES vedo kaj je košarka in da slovenski novinarji so preveč kritični do košarkarjev in trenerjev in da jim ne dajo možnosti, da dokažejo kaj so in potem kurcajo...

Vse to kar sem na kratko iz dolgega intervjuja povzel, se mi zdi da se odraža tukaj.....so just keep on going
priden.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
A si gledal tekmo?

Pri slovenskih tekmah so vsega krivi igralci, Maljkoviæ ne more nič; pri Poljakih je vse zajebal Pipan, igralci pa nič. Hmm, a je potem za zmago nad Turki tudi zaslužen Pipan?

Pipan je opozarjal pred evforijo, pa ga niso poslušali.