Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Kako ga lahko popraviš? Če je narejne zavoj...ti bi pa rad ostri kot..ga moraš prerezat..ko pa ga prerežeš in daš v kot, pa ti dobiš vrzel med obema koncema.
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
Sedaj pa rabim jaz en nasvet iz gradbeništva.
No v hiši smo prišli do faze, kjer bo treba izbrat estriharja. Pogovarjam se z dvem in sicer POD in BURGER, ostali, katere sem klical oziroma poslal mail se sploh niso oglasili.
Najboljše reference ima POD, samo mi ena postavka v njegovem predračunu ni logična.
In sicer je postavka PLASTIFIKATOR - ARMATURA Q139 - Če prav razumem je to plastifikar, zraven pa doda železo, kar mi ni omenil še nihče. Mi zna kdo to pojasnit, saj mi to samo ceno poveča za 15% celotne vrednosti, kar pa je pri celotni hiši kar konkreten znesek.
Burger pa mi je napisal, da je vse to v ceni in mi sploh ni dal posebne postavke.
Naj povem še to, da imam povsod talno gretje in je plastifikator obvezen.
@vincent - Videl sem, da ti je delal Burger. Kako si zadovoljen. Če ima kdo koga za priporočit naj prosim napiše, samo naj bo tak, da se vsaj oglaša na telefon.
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
Evo softi: http://www.mojalbum.com/likalnik/estrihi-burger
Nič bom jaz burgerja malo še poklical, da mi razloži malo več še iz prve roke. Me veseli, da se je oglasili par zadovoljnih uporabnikov
Boteam mi je pa tudi rekel, da bo pripravil ponudbo. Potem se bom pa odločil. Vsi trije (POD, BURGER, BOTEAM) imajo dobre reference, tako da kdor bo dal boljšo ceno bo delal. Hvala vsem za izčrpne odgovore.
@softi - če se odločim za Burgerja in bo slabo naredil pa dobiš ban
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
in sicer bo delal BOTEAM.
Razlogi so bili naslednji: zelo dobro svetovanje, vredu cena in dobre reference od več strank in predvsem od parketarja.
Citat:
Uporabnik keba pravi:
Mene pa zanima ali je mozno polaganje estriha, ce v hisi ni betonske plosce ampak tramovi, ker je hisa starejse letnice?
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Še eno vprašanje: koliko je kaj potrebno močiti plastificiran estrih v teh vročih dneh? Baje naj ne bi bilo treba nič...?