Espace 2.2 dCi motor - še enkrat

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Kako lahko sodim? Menda zato ker sem bil uporabnik vozila kar nekaj dni. Ne samo četrt ure, kot si domišljaš.

Lej, če si ti zadovoljen s sedenjem na lojtrskem vozu, še ne pomeni, da smo vsi

PS. Sicer pa, kaj te moti moja stara italijanska pijanka? Da dela ko urca? Da imajo sedeži še vedno bočni oprijem? Da se boljše sedi kot v Espacu?
evil.gif

PPS. Bodi brez skrbi. Še dolgo bo v moji garaži. Če drugega ne, zaradi dajanja določenega vtisa.
grims-1.gif

borelij

Pripravnik
20. feb 2008
102
17
18
...
sem poklical Reno: ja, motorji 2.2 dCi od 03'-06' so vsi potencialni kandidati za zarib...

Zakaj 2.2: ker se v SLO prodaja 90% espejsov s tem motorjem. Z veseljem vzamem 1.9, celo bencinarja, pa jih ni... Lahko kdo priporoča kakšno dobro firmo, ki uvaža iz D, ker na netu jih je cel kup bencinarjev 2.0 ali 1.9 dci z malo km in cca. 2-4000 EUR ceneje kot pri nas?

Zakaj grand espace: ker je velik in rabim velik avto. Bočnega oprijema ne bom pogrešal
smile-1.gif

Sedaj se oziram po C8, 807 in Phedri... ali so Alhambre/ostali derivati konkurenčni z vidika price/performance?

Hvala vseeno vsem.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Moj zav. agent je kupil 1.9 dCi varijanto Helios (iz Belgije, cca 130kkm) pri Set Kuretn ali nekaj podobnega na Verovškovi se mi zdi. Mislim da ti ga po naročilu tudi izdobavi iz Belgije (dotični avto ima realne kilometre in je bil servisiran na pooblaščencu, ker smo na osnovi št. šasije izvedeli vse servisne posege v garanciji).