Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Odigrano že drugo kolo, od tega je PSV prejšnič izgubili 3 - 2 Matavž je dal gol, tokrat pa so 5 - 0 zmagali žal ni bilo gola s strani Matavža, je pa prišel šele v 75 minuti notri.
Za Matavža pa zgleda, da ne bo več dolgo tam... Škoda, ker je ravno v letih, ko bi se moral izstreliti med zvezde in klub je ravnopravšnji (vprašanje, če tudi trener).
Hmmm... pomoje pa to ni rešitev... bolš bi blo, da se tukaj dokaže in prepriča Dicka, da je zrel za prvih 1, s tem ko optimalno izkoristi minute, ko prihaja na igrišče kot rezerva...
Zakaj nebi bil priljubljen? Pomoje se v profesionalizmu ne gre kdo ima koga rad, ampak kdo da večji prispevek k čim boljšim rezultatom kluba in če ni v optimalni formi oz. je nekdo drug boljši ... pač bad luck... več treninga poba...
FC Groningen 1 - 3 PSV Eindhoven , tokrat Matavž ni dal gola, imel sicer nekaj priložnosti, šel v 64 minuti ven, kjer mu je trener čestital za dobro igro!
Kolikor sem jaz videl včeraj, ko sem spremljal tekmo, Matavž, roko na srce ni igral na nekem nivoju.
Po zamenjavi sta padla še 2 gola s strani PSV-a.Bo moral kar konkretno pljunit v roke in delat, če bo želel igrat!
Bi prej rekel da drugi igrajo........ en malinovec, ki mu je komaj prva sezona med člani, letos dobro igra, potem pa so tu še Mertens, Lens in Toivonen. Če ne bodo enega od teh prodali (ali pa njega), se mu ne piše dobro.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.