Eno vprašanje

Headway3

Zelenc'
8. nov 2009
21
0
1
Kako biti na zmenku zabaven in punco nasmejat brez "enga takratkega v riti"?
Namreče zadnje čase mi use govorijo, da sm preveč resen
bonk.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Če nisi tak, pač nisi tak. Če se boš delal zabavnega, boš v 90% primerov izpadel čuden.

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Ne moreš dat nečesa, česar nimaš. Torej pogruntaj, kaj imaš in izkoristi tisto. Če nimaš nič, si v riti.
Zadnji stavek je bolj kot ne hec, prva dva pa sta kar realna, je bilo v enem filmu
grin1.gif

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Za pusta se našminkiraj v enega od totih Alter internet jebačev, boš vido da bo od smeha skup padla. Pa kaki mastni vic si zapomni, tak da boš na zalogi jemo Jollyja za zasilni izhod. Ampak pazi da nebo šovinistični - tak ko tui jaz nisn, ker se prasícam to nea dopade.

Za zmirom vaš, Batate

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Bodi takšen kot si, kje pa piše da moraš vsako nasmejat da se skoraj polula v hlače
smile-1.gif
.

Tudi če si bolj resen ni nič narobe, ko boš našel punco, ki ji boš tak všeč, bo tudi smeh prišel spontano
wink-1.gif

Kot je napisal nekdo v temi, če boš nekaj naučeno ali na silo poskušal biti smešen boš izpadel čuden. Bodi to kar si.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
vice iz slovenskih novic se nauci na pamet, so tak smešni, da ti na kraj pameti ne bo prišlo da bi šel na zmenek.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Glej čimveč komedij, da se naučiš kakšnih smešnih for.

Kot drugo pa moraš biti sam vesel človek, pa nasmejan. Če si ti resen pa zamorjen, nemoreš nekoga drugega razveseliti.

PS: saj tudi na tem forumu najdeš kakšne prav smešne fore
smile-1.gif

LP

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
v naprej ji priznaj da si asocialen.

jaz, ki sem iskren, vedno to povem. in led je v večini primerov prebit...

če se ne bo že temu nasmejala je itak "kratka"...

tko da...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Točno to, enostavno rečeš; Veš js sem mal asocialen, ne znam se kej preveč hecat pa to... Ma js planem v smeh tisti moment, že zarad iskrenosti in glasu ter izraza na obrazu, ga primem pod roko in odvlečem v kafič. Ni hudič da se ne bi sprostil...
Sicer pa, ne rabiš se spreminjat zarad večine, bodi zvest samemu sebi pa boš videl. Sigurno imaš krog prijateljev, s katerimi se dobro štekaš ane? Oni ti verjetno ne rečejo da si asocialen in preveč resen. Mogoče rabiš pač samo nekaj časa, da se odpreš človeku, potem pa če je človk pravi, ta izvabi iz tebe samo najlepše.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Nečesa pa res ne razumem: kako lahko nekomu svetuje oseba, ki ima sama enormno večje težave (na določenem področju) ??

QUE?
rolleyes-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Možnosti sta dve.
1. Da izhajamo iz tega, da je tuje probleme vedno lažje reševat kot svoje.
2. Da se dotična oseba, ki naj bi mela enormno večje težave, malo zabava na forumu s svojimi izjavami zgolj da vidi odziv.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Takratkega rabiš? Človek, ne delaj si tega. Da bi moja mogla spiti kratkega "za korajžo" da bi se lahko kao hecala oz. pogovarjala z mano, jo dam na čevelj v istem momentu.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Citat:
Uporabnik Headway3 pravi:
Kako biti na zmenku zabaven in punco nasmejat brez "enga takratkega v riti"?
Namreče zadnje čase mi use govorijo, da sm preveč resen
bonk.gif

ne se sekirat, recimo mojega perfekcionističnega humorja picke ponavad ne razumejo..ampak to je njihov bed.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Eno je, da nimaš smisla za humor, drugo pa da si zamorjen in da se niti nasmehnit ne moreš.

Ko boš spoznal kakšno, ob kateri se lahko čisto sprostiš, bo že bolje.

Ob grših ženskah ti gre bolje?

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Bodi takšen kot si, kje pa piše da moraš vsako nasmejat da se skoraj polula v hlače
smile-1.gif
.

...sam res, poznam tipa k je bejbo tolk nasmeju da je res priteklo in to na polno po bedrcah, ne vem točn na katero foro je pa ljubljančan in pa na polno je dolenjsko govoru pa se hecu pa je teklo
hysterical-1.gif

Še kdo?
evil.gif

Lp.

Headway3

Zelenc'
8. nov 2009
21
0
1
Ynos: Mogoče mi gre ob grših res malo bolje, ampak grših ne rabiš zabavat, pa upam da nism izpadu rasistično oz. šovinistično al karkoli.
Tjasa in elo: Mislim, da rahlo mešata nism asocialen, zlo dobro se znajdem u družbi, pač moj problem je ta da "pičk" ne znam dobro zabavat na zmenku oz zabavi, brez kaplice alkohola v krvi. Rabil bi samo nasvete kako zapolnit luknje med pogovorom. Čeprou boste zdejle skočil u zrak in boste rekli d pač, če je prava kemija debata stalno teče. Ok super ampak vseeno rabim nasvet kako se naučit določenih prijemov d punco dobr nasmejem(pa ne u smislu vicev), da potem debata steče in se zabavaš, da ne izpadeta kot dva štora, ki sedita za mizo sred bara oz kjerkoli.