Eno vprašanje

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Osumljeni je itak kloshar
grin1.gif

lol
grin1.gif

ne-ne-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
se pravi, ce si realen, si copata, ce poves po resnici, si copata ...

ce pa talas bucke, pa ce lazes in namesto bab(e) nabijas nebuloze, si pa cel car?

no, v tem primeru sem ponosen, da sem "copata".

glej, ni tako enostavno. zenske ze padajo, ampak ne s tako lahkoto, kot pisete tu. kot da se da vsak vikend podret drugo ... jok brate, in yer dreams ...

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Če si po naravi copata, si copata in tako je, tu ne moreš nič. Pomeni, da eni so realno copate, eni pa ne. In pri copati ženska nima občutka, da ima nekega deda, ampak, da ima kolegico s tičem in to ji je premalo. Sicer si copatarji niso sami krivi, da so copate, ampak morda bi malo razmislili in gledali enakopravno na zvezo, ne pa sama ustrežljivost ženski, ki tega sploh ne zna cenit.
Včasih je treba rečt: tak bo, ko bom jaz reko (če se glih ne gre za zadevo, ki nujno potrebuje mnenje obeh)

Ni treba talat bučk in ne lagat, ded more s svojim obnašanjem in s svojimi odločitvami pokazat, da ni pussy/copata.

Tvoj ponos na to, da si copata, me (oprosti) ravno ne zanima, vsak si sam izbira svojo pot in postavlja mejo med enakopravnostjo in lastnim izkoriščanjem samega sebe.

Gledam
hysterical-1.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik Freejevc pravi:
Malce smešno vprašanje imam, ampak rabim nasvet.

Zanima me, kako naj simpatiji povem, da jo imam rad (da sem zaljubljen vanjo). Hec je v tem, k je ona 2 leti starejša od mene (js jih imam 20) in s starejšimi nimam glih nobenih izkušenj.
Pomisleke imam, glede tega, kako bo to dojela oz. kaj si bo mislila. Po drugi strani pa si spet mislim: saj je mogoče tudi ona v mene in čaka, da ji bom priznal.

Kako bi vi to izpeljali na mojem mestu?

Moraš pa biti res obupan, da na Alterju (podforum "Bitka med spoloma") iščeš nasvet za tako naravno stvar kot je pristop do ženske...
bonk.gif

Po mojem bo boljše, da poskusiš na zadovoljna.si. Pa še en kup bolj resnih forumov obstaja...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Če si po naravi copata, si copata in tako je, tu ne moreš nič. Pomeni, da eni so realno copate, eni pa ne. In pri copati ženska nima občutka, da ima nekega deda, ampak, da ima kolegico s tičem in to ji je premalo. Sicer si copatarji niso sami krivi, da so copate, ampak morda bi malo razmislili in gledali enakopravno na zvezo, ne pa sama ustrežljivost ženski, ki tega sploh ne zna cenit.
Včasih je treba rečt: tak bo, ko bom jaz reko (če se glih ne gre za zadevo, ki nujno potrebuje mnenje obeh)

Ni treba talat bučk in ne lagat, ded more s svojim obnašanjem in s svojimi odločitvami pokazat, da ni pussy/copata.

Tvoj ponos na to, da si copata, me (oprosti) ravno ne zanima, vsak si sam izbira svojo pot in postavlja mejo med enakopravnostjo in lastnim izkoriščanjem samega sebe.

Gledam
hysterical-1.gif

no, pa se strinjava. s tem, da ze dolgo nisem copata (dalec od tega), to je bilo pac v eni zvezi ... sem kasneje izvedel, da ta bivsa mora imeti ali copato ali enega robavsa, ki je ne pritisne samo s ticem, da je srecna. to, da sem ponosen, da sem copata, pa je bilo sam karikiranje ob nestrinjanju z napisanim.

zenske je treba spostovat, to ne recem, da ne, pretiravanje pa se kako skodi. in vse v vezi je fino, ce je fifti fifti ... zdaj, kako do tega priti pa ... vcasih se matras ko zmesan, da prides do zenske, vcasih pa se stvari odvrtijo popolnoma same od sebe. in v tem slednjem primeru, se mi zdi, da potem vse boljse funkcionira ...

Vaginkoitu pa res - kapo dol!
smile-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Naredi ravno obratno, kot ti svetuje DizzyReed, pa bo ok
grin1.gif

Jaz bi ti rekel: kdor jezika špara, kruha strada. Povabi jo vn, hvali njene predispozicije in intelektualne sposobnosti, dodaj hvalo glede izgleda in jebozovnosti, ... skratka, pihaj ji na dušo in ji pokaži, da ti je všeč.
Ne omenjaj ljubezni, ker pol si gotov.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
sj s tem, kar si ti napisal tud ni nic narobe. problem je samo v tem, da nekateri tu pisejo tako, kot da bo potem ona poklicala se tri best frendice, da bo bolj pestro v postelji.

s tem ni nic narobe, ce gres do nje, pa se zacnes pogovarjat oz. jo povabis ven. veckrat, ko bos to naredil, veckrat bos sel ven in vec moznosti je za namakanje. to pa drzi.
smile-1.gif

sicer pa, z babam je itak tko, da bos neki rekel eni, pa bo crknla od smeha in se ji bos zdel privlacen in sexy zarad tega, ena si bo pa mislila, ker [censored]. ne bi se cudu, ce bi blo tko z eno in isto babo v dveh razlicnih dnevih

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Fantje, pozablate Ynosov korespondenčni odgovor, kako lahk fanta tko zavajate, pustmo strokovnjakom tale odgovor
evil.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
KSZ

Piše se leto 2010, morda sledi poročilo?

Je padla, pada al sploh nč ni?

Nazadnje urejeno:

kladu

Pripravnik
10. feb 2010
60
0
6
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
se pravi, ce si realen, si copata, ce poves po resnici, si copata ...

ce pa talas bucke, pa ce lazes in namesto bab(e) nabijas nebuloze, si pa cel car?

Problem je ce si v lajfu lolek in ji pol neki nabijas, potem si navaden nakladaski kmet.

Ce si pa dejansko car, ji pa pac to samo po pravic poves in tu ni nobenga nabijanja pol
grin1.gif
In ja, zenske palijo na carje, ne pa na lojzke.

kladu

Pripravnik
10. feb 2010
60
0
6
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Povabi jo vn, hvali njene predispozicije in intelektualne sposobnosti, dodaj hvalo glede izgleda in jebozovnosti, ... skratka, pihaj ji na dušo in ji pokaži, da ti je všeč.

Ampak ce bo prevec osladen, bo izpadel kot da ji na polno v rit leze, zato da bi dobil
grin1.gif

Vcasih mors zensko tud malo razkurit s kaksno kritiko
wink-1.gif

Naughty

Pripravnik
23. feb 2010
32
0
6
Alter.si
Emmm... Na avtorja; lej men je bil tud všeč en mlajši od mene, pa sm ga js prva povabla na kofe
grin1.gif
šele pol sm zvedla, da sm mu bla js tud všeč in je bla zadeva rešena. Bi se pa vse rešlo veliiiiiiiik prej, če bi mi on kej reku... Tko da, prideš do nje... Pač pozdraviš, čau kako si, rečeš še kak stavek ali dva, opazuješ njene reakcije, pol pa ji reč če ma čas za nadaljevat tale čvek ob kakšni kavi danes ali jutri? ... Pa si boš takoj na jasnem.