Citat:
Uporabnik Freejevc pravi:
Malce smešno vprašanje imam, ampak rabim nasvet.
Zanima me, kako naj simpatiji povem, da jo imam rad (da sem zaljubljen vanjo). Hec je v tem, k je ona 2 leti starejša od mene (js jih imam 20) in s starejšimi nimam glih nobenih izkušenj.
Pomisleke imam, glede tega, kako bo to dojela oz. kaj si bo mislila. Po drugi strani pa si spet mislim: saj je mogoče tudi ona v mene in čaka, da ji bom priznal.
Kako bi vi to izpeljali na mojem mestu?
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Če si po naravi copata, si copata in tako je, tu ne moreš nič. Pomeni, da eni so realno copate, eni pa ne. In pri copati ženska nima občutka, da ima nekega deda, ampak, da ima kolegico s tičem in to ji je premalo. Sicer si copatarji niso sami krivi, da so copate, ampak morda bi malo razmislili in gledali enakopravno na zvezo, ne pa sama ustrežljivost ženski, ki tega sploh ne zna cenit.
Včasih je treba rečt: tak bo, ko bom jaz reko (če se glih ne gre za zadevo, ki nujno potrebuje mnenje obeh)
Ni treba talat bučk in ne lagat, ded more s svojim obnašanjem in s svojimi odločitvami pokazat, da ni pussy/copata.
Tvoj ponos na to, da si copata, me (oprosti) ravno ne zanima, vsak si sam izbira svojo pot in postavlja mejo med enakopravnostjo in lastnim izkoriščanjem samega sebe.
Gledam
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
se pravi, ce si realen, si copata, ce poves po resnici, si copata ...
ce pa talas bucke, pa ce lazes in namesto bab(e) nabijas nebuloze, si pa cel car?
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Povabi jo vn, hvali njene predispozicije in intelektualne sposobnosti, dodaj hvalo glede izgleda in jebozovnosti, ... skratka, pihaj ji na dušo in ji pokaži, da ti je všeč.