Eno vprašanje

Freejevc

Zelenc'
8. okt 2009
17
0
1
Malce smešno vprašanje imam, ampak rabim nasvet.

Zanima me, kako naj simpatiji povem, da jo imam rad (da sem zaljubljen vanjo). Hec je v tem, k je ona 2 leti starejša od mene (js jih imam 20) in s starejšimi nimam glih nobenih izkušenj.
Pomisleke imam, glede tega, kako bo to dojela oz. kaj si bo mislila. Po drugi strani pa si spet mislim: saj je mogoče tudi ona v mene in čaka, da ji bom priznal.

Kako bi vi to izpeljali na mojem mestu?

janko1

Pripravnik
27. nov 2008
857
1
16
www.pohorski-abohi.com
kaj te se še nisi k nobeni babi zraun spravo da tu sprašuješ vprašanja kot v OŠ
confused-1.gif

al pa da poslušaš od RD nasvet je čisto kul
zmaga.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
drugače pa jo vprašaj , če ima kaj časa, da pogleda tvojo zbirko znamk, ali pa memory kartic oz kaj je pač dandanes popularno

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
če je frijevec potem naj z njemu pogleda izvorno kodo gnom-a... ali karkoli imajo radi...

drugače pa nima veze razlika v letih.. važn je samo če je kemija...

Freejevc

Zelenc'
8. okt 2009
17
0
1
To ste zdej predlagali samo M, ki imate isto razmišljanje kot ga imam sam. Zanima me, še kakšen Ž nasvet. Pa prej sm pozabu napisat: ne dolgo nazaj je komaj končala zvezo, ne vem pa če je pripravljena na novo. Enkrat je sicer rekla "malo pavze" ne vem pa če resno misli in iz tega razloga imam pomisleke kako se bo odzvala na mojo pobudo...

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.906
106
63
mb+ -20km
Za začetek jo pofookaj,pol boš pa vido,kam psica taco moli....
REsno,če si 20 star,bi pa ja lahko vedo,kak se stvari streže.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Za začetek jo pofookaj,pol boš pa vido,kam psica taco moli....
REsno,če si 20 star,bi pa ja lahko vedo,kak se stvari streže.
No-no, kašne pa ti predlagaš. Zdaj rabi samo tolažbo. Paloma robčke ji prinesi, pa boš videl zakaj jih bo porabla.
wink-1.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.111
3.172
113
Kake ženske nasvete pa rabš poznam polno folka kjer so babnce starejše od tipov, sredi 20 let da se razume

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113

Glede na to, da omenjaš, da nimaš izkušenj s starejšimi (ki 22 letna punca to sploh ni), sklepam, da jih nimaš tudi z mlajšimi, tako da...
Povabi jo nekam, bilokam in ne meči se pod noge, ker ne boš zanimiv in boš 'kolega' in je game over.

Če tega ne boš naredil, boš takrat, ko jo bo res en drug kresno, razmišljal takole:
uf-1.gif

evil.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Kok ste žleht eni
hysterical-1.gif

Mladenič je naredu "alter" pa lepo uprašu vi pa tkole
cry12bpy.gif

Jah v belih rokavicah deli z njo (če mislš da je tega vredna) na izi
wink-1.gif

Crna_Ninja

Fizikalc
25. dec 2007
514
91
28
Citat:
Uporabnik Freejevc pravi:
To ste zdej predlagali samo M, ki imate isto razmišljanje kot ga imam sam. Zanima me, še kakšen Ž nasvet. Pa prej sm pozabu napisat: ne dolgo nazaj je komaj končala zvezo, ne vem pa če je pripravljena na novo. Enkrat je sicer rekla "malo pavze" ne vem pa če resno misli in iz tega razloga imam pomisleke kako se bo odzvala na mojo pobudo...

Babo poslušat to je tazadne! Bi reku Serpetinšek

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ksz ...

faaaaaak, pa kakšne maste ... jejejej ...

1. poba - če je ravno končala zvezo ... pozabi. nič ne bo. oz. boš samo tolažba in znaš po mesecu, dveh, samo odleteti kot gumb od gat. ni to pametno.

2. če misliš, da boš, prišel do bejbe, rekel "hej, čaw, jaz sem Freejevc" in misliš, da ti bo dejansko odgovorila "hej, čaw, sem Polonca in sem potrebna ko svinja, napič me", se pa še bolj motiš.

eni tu govorijo, kot da se babnca tko hudičev hitro prekucne - se, pa ampak moraš imeti prekleto veliko sreče in prekleto veliko alkohola v sebi. sam se mi zdiš kot poba, ki z žensko še nima neke hude izkušnje, zato se ji približaj počasi, mogoče s prijateljske strani. mogoče se potem kaj razvije, ampak ... ne računaj preveč na to ...
wink-1.gif