En vikend v drugi polovici oktobra bomo v tistih koncih.Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Saj ne pozabljamo.
Napiši jih.
Jaz vem za Prekmurje tole:
Otok ljubezni
Bukovniško jezero - energetske točke, Vidov izvir, adrenalinski park (luštno za pol dneva)
Vinarium Lendava
Orhideje Dobrovnik
Lušt - bolj od zunaj, imajo tudi trgovino
Bogojina
Filovci - kakšen lončar
Toplic ne bom posebej omenjal
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
... v Dalmaciji sem spoznal Nizozemca, ki o naših krajih ve več kot mi sami, očitno nimamo tako gnile dežele ...
Ja, v planu tri familije, 6 otrok. Na gradu sem ze sam bil pred leti, mogoč ce ga gremo res se enkrat pogledat. Se pa bomo najbrz izognili krompirjevih počitnic in noči carovnic na gradu ki naj bi kar bil dogodek. Bo najbrz vikend ali dva prej. Pa kaksna nedelja (po zapustiti app) najbrz v 3000. Imajo v notranjosti kaj toboganov? V soboto pa od kraja do kraja...... Mogoce si kaj pustimo se za nedeljo.Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Glede na to,. da imaš otroke, predvidevam da greš z njimi, lahko dodaš Grad na Goričkem in Vulkanijo. Za otroke zelo v redu, tudi tebi ne bo dolgač. Moram priznati, da je bilo nad pričakovanji.
Kar se tiče spanja pa ti težko rečem.
Mi hodimo v kemp. Pred leti so (smo) s starši bili na turistični kmetiji Flisar v Moravskih Toplicah, pa lahko pohvalim. Je pa tega že kakđno desetletje nazaj, kaj je bilo vmes pa težko rečem. V glavnem smo pa pri žlahti spali.
Citat:
Uporabnik Dygscxpixm pravi:
Meni so precej smešni tisti tuji turisti, ki pridejo k nam za dva ali tri dni.
Obiščejo Ljubljano, Bled, Postojnsko jamo in Piran, potem pa gredo domov.
Že vse svoje življenje živim tukaj in kar precej se z družino potepamo po naši deželi, pa še nisem videl vseh zanimivih krajev pri nas.