Paneli obremenjujejo, ko sploh ne delajo?avti na baterije in paneli dejansko zelo obremenjujejo distribucijsko omrežje. Brez teh neumnosti bi bilo omrežje čisto dobro še za 20 let
Potem pa če si pametno postavljal sončno imaš števec ki ti že meri porabo hiše. Tako da ni problem.Matrno!!! A noben ne bere nič? B81 je napisal da mora električar omarico odpret in not priklopit, jaz sem samo napisal, da to ne dovolijo.
So pa tudi take rešitve, da ne moreš metra imet v hišni omarici, ker imaš recimo SE priklopljeno direkt v števno omaro.
Verjetno ne čakajo noči. Ne, to so blokarji z AV ali ljudje brez domačih hitrih polnilnic. Qrc, že avto je drag.V mestu vidim sredi dneva avte na polnilnici. Verjetno ne čakajo noč.
Lovijo sončne žarke....V mestu vidim sredi dneva avte na polnilnici. Verjetno ne čakajo noč.
Dokler imajo nonstop isto drago ceno je pač tako.Lovijo sončne žarke....
Spet en pameten? Zakaj bi rabil meter? Dol mi visi trenutna poraba pa časovni bloki. Ko rabim štrom ga trošim, ko ga ne rabim ga pa ne.Potem pa če si pametno postavljal sončno imaš števec ki ti že meri porabo hiše. Tako da ni problem.
Ne, gledali app za SE, pač koliok dela...sčasoma postane brezveze, tu in tam se preveri, če dela vse ok in če ni kaj crknilo, to je toSamo na eni od treh SE imamo meter ker je 12kW, dovoljenje pa je za 8,xkW, pa je že septembra dvakrat izklopilo, tako da ni bilo druge kot investirat še 500€. Da bi pa kdo gledal na appu porabo pa izklapljal TČ je pa milo rečeno - neumno. Ne rečem avtomatika, če se bo res izkazalo, da ne zmoremo omrežnin plačat.
Kaj če se delaš da filaš, je potem parkirplac zastonj?Dokler imajo nonstop isto drago ceno je pač tako.
Včeraj sem ravno filal pred UKC Ljubljana, pač malo dražje, ampak vseeno poceni, ker ne rabiš parkplaca plačat