Ena o sluzastemu

jest5

Guru
18. avg 2007
26.148
-8.781
113
Sam kaj češ, zmagal bo v vsakem primeru.
Njegov miren govor proti Pahorju, ki zgleda, kot da bo naslednji trenutek planil v jok
crazy1.gif
S takim nastopom bo Pahor odletu

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Danilo Türk državljanov ne združuje, ampak brutalno ločuje.

Jaz sem sicer živel v prepričanju, da je to kakih 20 let pred njim dokončno uspelo RKC in Ivanu Janši, ampak tako piše in je zagotovo res!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa spet finance..a lahko nehat s temi jajci.
to nben več ne bere, to sam še posiljujejo z nekimi predavanji, bla bla bla.

na nivoju..lady

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Ja ker opisuje turka je skropucalo,

če bi opisoval koga iz nasprotnega pola, bi bil pa vzoren članek!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Naj kdo raje nalima kak članek, kakšno je bilo njegovo mnenje glede osamosvojitve Slovenije...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a ti jaz povem..

ni bilo odobravanja. jaz tudi ne odobravam.

zdej pa še povej..a sva se z danilom motila? ker men se zdi, da nekak večina ni snajala tega. gatoviæ prav, da ne bi več vzel puške. no..mnogi ne bi več obkrožili DA.

pa ne mi zdej v luft skočit. lepo je bit amostojen. lepo je bit car, bog, jutri imet nov dan. sam eni so na vodi čutili, da bo jutri deževen dan

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa spet finance..a lahko nehat s temi jajci.
to nben več ne bere, to sam še posiljujejo z nekimi predavanji, bla bla bla.

na nivoju..lady
Daj mi kak podoben portal s takimi temami kot so na Financah.
Ne trdim da so super vendar so med top Slo portali, vendar se je potrebno zavedat da so pri nas mediji v kurcu, sam populizem ter prevajanje ter kraja vsebin z drugih portalov.

In jaz bom s temi "jajci" nehal ko boš ti postal normalen uporabnik na forumu ne pa nek spammer.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kerimi temami? jaz jih ne berem in ne vem katere teme imajo..sem pa prepričan, da razen oglasov in osmrtnic ni nič kredibilnega, strokovnega.

mogoče oštevilčevanje strani.

teb ni treba nehat z jajci..ma vsaj nekaj 10 ljudi službo. z mojim spamom pa tut.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kerimi temami? jaz jih ne berem in ne vem katere teme imajo..sem pa prepričan, da razen oglasov in osmrtnic ni nič kredibilnega, strokovnega.

mogoče oštevilčevanje strani.

teb ni treba nehat z jajci..ma vsaj nekaj 10 ljudi službo. z mojim spamom pa tut.
Potem pa ne pametuj preveč.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
se počutiš ogroženega ker sem vrhunec tvojega dneva, tvojo literaturo in leksikon označil za cicifuntobe?

ne bit..ljudje smo si različni. eni imajo radi to, drugi ono. jaz tut preberem lady..sprosca. pa nisem zato čuden. ti pa pač finance. sprošča te strokovnost na nivoju jasli. tut nič narobe.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
se počutiš ogroženega ker sem vrhunec tvojega dneva, tvojo literaturo in leksikon označil za cicifuntobe?

ne bit..ljudje smo si različni. eni imajo radi to, drugi ono. jaz tut preberem lady..sprosca. pa nisem zato čuden. ti pa pač finance. sprošča te strokovnost na nivoju jasli. tut nič narobe.
Daleč od tega ampak daj mi povej ali se sploh zavedaš kakšne bedarije govoriš?
To je kot da jaz okoli hodim ter razglašam da maš ti najslabši asfalt kar se ga da dobit, da pokradeš vmeš še bajti pred katero delaš dvorišče..
Ne pravim da tega ne smeš ampak a se vsaj približno zavedaš kakšen bedak izpadeš?
In ti bi potem o politiki debatiral.

Ti pa priznam eno - vedno se je "poslušalo" tistega ki je daleč najglasnejši pa ni važno kakšne bedarije trosi. Ti si eden izmed teh, vsaj po tem kako te nekateri častijo tukaj, trosiš pa bedarije non-stop.

ps: ja vem da te ne prizadene, niti ni to moj namen, maš dost trdo kožo. Upam pa da se bo mogoče kdo drug sam pri sebi vprašal kaj sploh sporočaš.

Pa LP, bo treba na teren.