nč vam ni všeč, bemu mater ...
men je bla Ema letos zakon, dobro, bili so tehnični kiksi, ki se lahko pripetijo povsod, ampak ker je pač to Ema, je to treba še trikrat bolj naglas povedat.
men je komad full okej, pač ga punca na nos odpoje, ampak sem slišal mal angleške verzije, kjer petje skoz nos izgine. ko smo delali v studiu med generalko, se mi je zdelo čudno, da se je v bistu ne razume, kaj poje, potem sem slišal določene motnje, kot bi se pojavljala mikrofonija in ko sem danes poslušal še uradni CD z Eme, je postalo očitno, da je bil master skladbe slabo narejen, vsaj meni ... pač, veliko stvari je bilo treba zgleda na hitro naredit.
dejstvo je, da so bili več ali manj vsi komadi precej fletni letos, se mi zdi, da je kvaliteta predstavljenih skladb precej boljša in Klemen Slakonja je res naredil show.
mimogrede - vsi ste vedno faking pametni, noben pa ne da predloga, kaj naredit, da bi končno bla Ema všečna. pa čeprav je bila letos precej bolj gledljiva kot zadnja leta ...
še to - bolje fuknit 100.000 eur za Eurosong, kot pa za neke politične neumnosti, če se mene praša ...