EMA 2011

Koga bi poslali v Nemčijo?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Kdo opazil kako je imela Seve vidno linijo beline od bikini kopalk
smile-1.gif
. Se je lepo videlo, da jo je Srbin na Maldive peljal en mesec nazaj.

Hipnos

Fizikalc
27. feb 2011
147
27
28
Poden od podna je bila tale EMA. Mar bi raje denar takoj zabrisali skozi okno-bi bil boljši efekt.
crazy1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.343
11.369
113
slišal ta zmagoviti štikl danes, katastrofa. sploh ne veš kaj je zapela... reši jo da bo pomanjakljivo oblečena, pesem zagotovo ne.

Thazz

Fizikalc
8. sep 2007
529
36
28
Sairach
To, da se slabo zastopi besedilo, nas bo zagotovo pokopalo. Evrovizijska publika je znana po tem, da ji več pomeni vsebina pesmi kot pa melodija, izgled pevca in šov na odru.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Mimogrede, pesem bo nekoliko spremenjena in prevedena v angleščino... Ne bluzit v tri dni.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.793
9.991
113
40
MB
pol bo tud verjetno drugače razumljiva, ker slovenščina pač ni neki spevn jezik, drugače pa sploh ni tak nerazumljivo? nvm mogoče je bla podlaga preglasna

ni mi jasno odkod vam enim ideja da bi naj poslali ono lady gaga wannabe, come on smo že probali enkrat z čudaki pa se ni izšlo
smile-1.gif

all aside, od omarja pesem tud ni slaba
wink-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.687
237
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
nč vam ni všeč, bemu mater ...

men je bla Ema letos zakon, dobro, bili so tehnični kiksi, ki se lahko pripetijo povsod, ampak ker je pač to Ema, je to treba še trikrat bolj naglas povedat.

men je komad full okej, pač ga punca na nos odpoje, ampak sem slišal mal angleške verzije, kjer petje skoz nos izgine. ko smo delali v studiu med generalko, se mi je zdelo čudno, da se je v bistu ne razume, kaj poje, potem sem slišal določene motnje, kot bi se pojavljala mikrofonija in ko sem danes poslušal še uradni CD z Eme, je postalo očitno, da je bil master skladbe slabo narejen, vsaj meni ... pač, veliko stvari je bilo treba zgleda na hitro naredit.

dejstvo je, da so bili več ali manj vsi komadi precej fletni letos, se mi zdi, da je kvaliteta predstavljenih skladb precej boljša in Klemen Slakonja je res naredil show.

mimogrede - vsi ste vedno faking pametni, noben pa ne da predloga, kaj naredit, da bi končno bla Ema všečna. pa čeprav je bila letos precej bolj gledljiva kot zadnja leta ...

še to - bolje fuknit 100.000 eur za Eurosong, kot pa za neke politične neumnosti, če se mene praša ...

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Najboljš mi je bila Slovenka od Leeloojamais. Ker je zmagala moja soimenjakinja, pa držim pesti zanjo
zmaga.gif

maja
cheer.gif

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik Thazz pravi:
To, da se slabo zastopi besedilo, nas bo zagotovo pokopalo. Evrovizijska publika je znana po tem, da ji več pomeni vsebina pesmi kot pa melodija, izgled pevca in šov na odru.
A se spomniš tistih mamilo metalcev 2 ali 3 leta nazaj?