EMA 2008

Floki

Guru
6. sep 2007
10.110
3.170
113
ne gledam in ne poslušam te bedarije pa tudi ne poznam teh debilnih skupi

ruskin

Pripravnik
16. nov 2007
42
0
6
Maribor
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
ne gledam in ne poslušam te bedarije pa tudi ne poznam teh debilnih skupi

Enako pri meni. Ni šans da gledam to sranje po TV.
ne-ne-1.gif

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Pa je zmagala Rebeka, čeprov za las. V prvem krogu ji nisem dal glasu, vendar mi v drugem ni preostalo drugega. Pa ne mormo dat ciganov na Evrosong, da bi zastopal slovenijo!! So se pa ciganje dobr organiziral pr glasovanju... mislim da so jim pregorel telefoni...

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Zdaj pa nas zastopa bivša miss s pesmijo, ki te pripravi do bruhanja, ko tretjič slišiš refren. Über bolje.
hysterical-1.gif

No, saj tako grozno kot letos še nikoli ni bilo. Če bi jaz bil v žiriji, bi sploh tekmovale vse skupaj morda kakšne 3 pesmi izmed teh, ostali pa spokajte nazaj nastopat v trgovske centre Mercator ob sobotah.

Takšno prireditev, kot je bila zdaj, bi jaz začel oddajati ob dveh popoldne, potem pa 9 rund telefonskega glasovanja, vsakič bi izločili enega izvajalca. $$$.press. Vsaj nekaj bi bilo od tega govejega cirkusa.

No, ajd, vsaj Hribar ima nekaj materiala.
hysterical-1.gif

Struna

Indijanc
7. jan 2008
290
0
16
42
www.aperion.org
Iskreno... Vse bi moral skenslat... Ema je vsako leto hujša glede kvalitete. Mislim, da se bojo morali konkretno zamislit nad tem, koga bojo sploh uvrstili v tekmovanje. Je pa še ena stvar... Nihče od pametnih glasbenikov se ne prijavlja več na emo, ker se ve kakšna kuhinja je s tem in da če nimaš vez in dovolj pod palcem, si avtomatično "manjvreden".

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Žalostno... od vseh teh "pevcev" na odru so Eroica pa mogoče še Darja Švajger edini, ki znajo res peti (ne, Nuša Derenda ne poje, ona kriči... pa če smo že pri Nuši: še malo se bo posušila, pa bo kot Celine Dion).

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
eme sicer nisem gledala, ampak glede na vsesplošno nenavdušenje folka sklepam, da ravno pohvale vredna. Me pa zanima, zakaj rabimo zdej to gledat tri dni, če še za en večer kvalitetnih tekmovalcev nimamo? Kot da se ne bi dal denarja porabit pametneje...
bonk.gif

povemga

Zelenc'
3. jan 2008
1
0
1
Kje se lahko snamejo pesmi iz Eme iz neta? Kje in kako se da sneti iz neta slovenska muzika?

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik povemga pravi:
Kje se lahko snamejo pesmi iz Eme iz neta? Kje in kako se da sneti iz neta slovenska muzika?
c c c, pojdi in si kupi zgoščenko!
smile-1.gif
če pa kljub vsemu ne moreš s hiše brez papige na rami pa obišči kakšno slovensko torrent stran ala partis in poišči. Sigurno se bo kaj našlo