EMA 2008

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
EMA 08 bo 1., 2. in 3. februarja v studio 1 TV Slovenija. Neposredni televizijski prenosi na 1. programu TVS se bodo začeli ob 19.55, nedeljski izbor pa boste lahko v živo slišali tudi na Radiu Slovenija.

Tudi na radijskih postajah RTV Slovenija boste lahko ekskluzivno slišali vse skladbe izborov EMA 08. Na Radiu Maribor boste v dveh tednih (od ponedeljka do petka) vsak dan ob 11.15 slišali dve pesmi v vrstnem redu nastopanja na predizborih EMA 08. Prvi dve bosta na sporedu že v ponedeljek, 21. januarja 2008. Na Valu 202 pa bodo vse skladbe predstavljene 29. januarja 2008 v oddaji Na sceni z Jernejem Venetom med 20. in 21. uro.

Izvajalci:

Predizbor 1
os-Brez-n.jpg

Predizbor 2
tx6-Brez-n.jpg

http://www.rtvslo.si/ema/

Struna

Indijanc
7. jan 2008
290
0
16
42
www.aperion.org
Očitno se potrjuje, da gre slovenska glasba počasi u tri krasne... Tale izbor za EMO je vedno bolj podoben nakupovalnemu listku kot pa izboru kvalitetne slovenske glasbe... Če bo šlo tako naprej, lahko mogoče drugo leto pričakujemo kako kopijo schnapija????

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Kolikor sem slišala odlomke skladb, se mi nobena ni zdela primerna oz. vredna uvrstitve na Evrovizijo.

Komad, ki mi je še najbolj šel v ušesa pa je bil od skupine Langa.

Se mi pa zdi, da bo glede na to, da bo telefonsko glasovanje, velike možnosti imela Eva Černe. Zaradi Mariove Bitke talentov ima verjetno veliko publike, ki jo pozna. Pa če pogledamo, da sta se na Evrosong uvrstila že dva zmagovalca te bitke, obstaja verjetnost, da bo v Beograd potovala ravno ona.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
mislim, da ima po sestavljalcih sodeč, ker komadov še nisem slišal, pa niti ne vem, če bi jih, a zaradi poklicne deformacije jih bom moral - kakšna Manca Špik, ki verjamem, da lahko tudi dobro odpoje, pa Rebeka Dremelj, mogoče res Eva Černe - kar niti ne bi bilo napačno, saj ima slednja kar dostojen vokal...

@Struna: resno razmišljam, da bi poleg Dunaja razfookali še EMO drugo leto...
tongue-1.gif

Struna

Indijanc
7. jan 2008
290
0
16
42
www.aperion.org
O prijavi smo že razmišljali, pa je tko kot si sam rekel... Samo 6 nastopajočih dovolijo, tako da odpademo kot knof od gat. Pa iskreno, saj ne bi prišli do finala, ker nimamo dost vez in nismo dovolj komercialni pomoje

Struna

Indijanc
7. jan 2008
290
0
16
42
www.aperion.org
Dizzy, tisti +1 je samo za en komad,tko da ni pene... Pač Ne bi igral... Problem je v sestavi benda, ker brez kergakoli od nas ni tako polne muzke... Da ne govorim o playbacku... BRUH

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
WTF, pa to so kr ene skupine, prvič slišm & vidm zanje... To vse skup spominja že na en kravji bal, kaj dela Brigita Šuler, pa Mirna Reynolds? A Dennis je un wannabe gej? Turbo Angels in Male Malice?
bonk.gif

No comment. Se mi zdi da je EMA vsako leto na nižjem nivoju.

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
looong gone...sicer je pa itak tko, da so najboljši komadi ponavadi tisti, ki prvič ne grejo najbolj v uho...potem pa poslušaš, poslušaš...in rataš zasvojen...s temi instant hiti je pa ravno obratno. Sicer pa, glede na to, kaka muzika se špila po naših radiih niti ni čudno, da potem tak izbor pride ven.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
ema je že kr neki časa podn od podna...čeprou lani mi je bil cvet z juga šekr dobr...sam kr ene skupine reees

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:

@Struna: resno razmišljam, da bi poleg Dunaja razfookali še EMO drugo leto...
tongue-1.gif

OFF:hah dizzy kolk ti plačajo da jim tako reklamo delaš?
evil.gif
dj pol saj njihov logo v podpis, je lepši, pa še njihova muzka je bolj poslušljiva

ON: aham.. in kolk od nastopajočih poznam? ene 5 pa pomoje... in kolk mi jih je všeč.. ja popolnoma noben... Pa bomo spet prepevali da ne gremo na kolena, pa tisto o violinah... in kot je blo že povedano: Pa kje za vraga se je zgubila kvalitetna muzka?
uf-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
na vsako slikanje dobim neomejeno količino pijače (beri: pivo MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA, DA JE PITJE PIVA, ODNOSNO ALKOHOLA, OPASNO PO ŽIVOTU... kukr
evil.gif
)

banner v podpis pa še čakam... upam, da mi ga dostavijo na moj brezplačen mail...
zmaga.gif

če hočeš to spoznati v živo, se nam pridruži pri razturavanju Dunaja 22. marca ('08) ...
nahrung002.gif
:

zagotovo bo boljše kot Ema... čeprav ne trdim, da ne bo Emo...
tongue-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Znani so vsi finalisti:
Manca Špik, Langa in civili, Johnny Bravo, Cole in predsednik, Turbo angels, Eva Černe, 4play, Tina Gačnik - Tiana, Rebeka Dremelj, Brigita Šuler.

Jaz ne bi nobenega poslala naprej; čeprav še vedno mislim, da bo zmagala Černetova.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Res res neverjetno ogabni so vsi skupaj. Edini komad, ki mi je bil vsaj malo všeč je bil spam, ampak ta res ni primeren za emo. Krneki skratka. Nacionalko bi mogli enkrat samo požgat in s pepela zgradit dostojno tv hišo.
smile-1.gif