A je kje na voljo zemljevid na katerem so označene ceste za vinjeto?
To sem tudi jaz veckrat iskal vendar zal neuspesno.
največja svinjarija, ki si jo je Dars dovolil... tudi LJ obvoznica in pri MB bi torej moralo biti brez vinjetena priključku v Izoli je znak za vinjeto prečrtan. Enako je v semedeli, tako da bi moral biti predor vozen brez vinjete
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.comGoogle Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
Grem stavit, da bo čez 1 mesec polno jamranja oseb, ki so pozabili na to. In bo seveda cel svet kriv, le oni ne.Prve e-vinjete so že potekle. Preverite, do kdaj je veljavna vaša | 24ur.com
Dobrih 6000 voznikov, ki so prvi dan uvedbe kupili e-vinjeto, mora kupiti novo, saj je le-ta veljavna zgolj leto dni od nakupa in ne več do konca januarja prihodnje leto, kar je veljalo za 'stare' papirnate vinjete. Če ne veste, kdaj vam poteče vinjeta, lahko to preverite na potrdilu o nakupu...www.24ur.com
Enoletne elektronske vinjete veljajo eno leto od dneva nakupa in ne do konca januarja, kot doslej. Danes jih je poteklo 6000.
Če se prične spletni postopek naročila nove in vnese podatke, se izpiše datum, kdaj poteče.
A ni tako, da si na portalu lahko nastaviš, če si kupil online?A kdo ve, ali bo padel kakšen email, ki te obvesti o tem, da ti bo vinjeta potekla?
potem greš do svojega sina, ki vtipka tvojo registrsko v spletno stran evinjete, da mu izpiše datum poteka vinjete. nato pa sine nastavi opomnik v telefonu in te opozori en dan prej.Kaj pa ce kupis recimo na pumpi in racun takoj vrzes v smeti na izhodu, kot recimo vedno naredi moj stari??
Račun za vinjeto moraš spraviti dokler je veljavna. Piše gor. Tudi za razna povračila, ne samo za dokazovanje.Kaj pa ce kupis recimo na pumpi in racun takoj vrzes v smeti na izhodu, kot recimo vedno naredi moj stari??