Resno vprašanje, ker se nisem poglabljal v ta sitem: in koliko imaš popusta?Jaz sem delal gužvo na OMV ju na sem dobil dvojne točke in jih bom uporabil za popust pri tankanju 100 oktanca za fun car.
Resno vprašanje, ker se nisem poglabljal v ta sitem: in koliko imaš popusta?Jaz sem delal gužvo na OMV ju na sem dobil dvojne točke in jih bom uporabil za popust pri tankanju 100 oktanca za fun car.
če bi ti razumel, zakaj se gre, potem ne bi pisal takih bedarijso pa barabe ni kj.
dars pojasnjuje, da za take primere je dovoljeno, da se kupi še ena vinjeta.
sam, da vlečejo dnar.
namest, da bi rekli, glejte vinjeta je veljavna, srečno vožnjo.
Zelo brihtno. Tisti, ki je naredil napako, pa bo to uredil na DARS-u, ker ima dokazila in naenkrat si brez vinjete ...so pa barabe ni kj.
dars pojasnjuje, da za take primere je dovoljeno, da se kupi še ena vinjeta.
sam, da vlečejo dnar.
namest, da bi rekli, glejte vinjeta je veljavna, srečno vožnjo.
Ker vsi gledajo to samo za soseda in vidijo da od sosedove žene avto (bmw 1) nima vinjete in je potem sosed tarča posmeha. To pa je vdor v zasebnost.Ali ni naša pravica, da na preprost način dobimo informacijo, če ima vozilo vse potrebno za vožnjo v prometu?
Zakaj jo je IP onemogočil?
Sedaj pa tega nisi mogel videti.Ker vsi gledajo to samo za soseda in vidijo da od sosedove žene avto (bmw 1) nima vinjete in je potem sosed tarča posmeha. To pa je vdor v zasebnost.
Sedaj pa tega nisi mogel videti.
Kakšne bučke
To preprečuje zakon o združevanju uradnih evedenc. Dve evidenci za povezat moraš dobit žegen od enih 10 inštitucij ki se ukvarjajo z varstvom osebnih podatkov.Morali bi informacijo o vinjeti zapeljat med podatke o motornem vozilu na eUpravi pa bi bilo. Pa še vse podatke bi imel na kupu.
A dvomiš v strokovnost inštituta informacijskega pooblaščenca?A to se za slamice oklepaš za svoj prav? Isto bi sicer lahko rekli tudi za tablico. Nismo natrenirani, da bi prepoznali fejk. Kaj pa zdaj?
Nisem prepričan če to velja tukaj, saj gre za podatke o vozilu. Nesmeš pa v to evidenco pripeljat naprimer podatke o izobrazbi lastnika, itd.To preprečuje zakon o združevanju uradnih evedenc. Dve evidenci za povezat moraš dobit žegen od enih 10 inštitucij ki se ukvarjajo z varstvom osebnih podatkov.