Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kje prodajajo v Ljubljani zvepleno kislino ali ze narejen elektrolit za akumulatorje? NAjdu sem na spletu sam enga ponudnika pa tam je cena 7eur liter, kar se mi zdi kr glede na to kolk so kisline drugaze poceni.
Prijatelj, tega se ne dela. To se dela samo ce je vse vredu in dolijes destilirano vodo ce celica ni prekrita, za novega ali pa slabega je pa treba komplet zamenjat.
Citat: Uporabnik Ralliart pravi:
Prijatelj, tega se ne dela. To se dela samo ce je vse vredu in dolijes destilirano vodo ce celica ni prekrita, za novega ali pa slabega je pa treba komplet zamenjat.
Pa kaj misliš, da ko boš staremu zamenjal kislino, da bo pa nov ??? Ko sem enkrat na akku servisu to spraševal, mi je prodajalec odvrnil, pa našminkaj ti svojo staro mamo, a bo potem dobra baba ali ne ???? In isto je z akkuji....
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.