Električna zobna ščetka

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.085
6.932
113
pri taščici
A imam jaz prav v spominu da določene stanejo 100+ evrov.
V čem je štos da je 4x dražja?
Malo pozno sem/ bom začel skrbet za zobe, ampak bolje pozno kot prepozno

alana

Zelenc'
21. dec 2009
6
0
1
Jaz jo uporabljam že kakih 5 let, kupil pa sem jo zato, ker sem imel težave z paradontozo. Kakega bistvenega napredka glede parodontoze v tenm času nisem opazil, ker se mi dlesni še vedno grdo umikajo. Mi je pa pred kratkim en zobar dejal, da lahko ta zobna ščetka še poslabša težave v primeru paradontoze, saj je z dodatnim soničnem delovanje še bolj agresivam od navadne ščetke. Zdaj jo uporabljam samo še 1x na dan. Tistim, ki nimajo težav z dlesnimi, pa bi jo jaz vsekakor priporočil.

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
kupujejo se v paketu - cca 6€ po scetki, mas tudi kake drazje al pa cenejse. Cisto odvisno kateri model scetke mas.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Matr kaksne ekspertize. Bi prepovedal vso baterijsko sranje in pucat na roke. Folk sprasuje, ce je sonicna al je hipersonicna in kako si je 1x umil zobe pa jih ima kot da so ganc novi. Cisti placebo!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.562
1.805
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Matr kaksne ekspertize. Bi prepovedal vso baterijsko sranje in pucat na roke. Folk sprasuje, ce je sonicna al je hipersonicna in kako si je 1x umil zobe pa jih ima kot da so ganc novi. Cisti placebo!
Najprej poskusi, potem pa govori! Res da včasih nisem bil najbolj odgovoren do svojih zob, ampak sedaj ko sem si kupil to ščetko, mi je veselje očistiti zobe, ki so res neverjetno čisti in gladi! Prepričan sem, da naslednja generacija ne bi več imela problemov z zobmi, če bi uporabljala podobne ščetke kot jaz, kar pa se bo v bližnji prihodnosti tudi zgodilo!!!
Skorpy, imaš isto kot jaz, odlična odločitev!!!

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Roko na srce, mostly will do just fine. Sej pr dohtarju ti tud ponujajo ene stvari non stop, pa na tv-ju, zakaj mislis, da trgovce tako skrbi za nase zdravje in reklamirajo 5 na dan? Ker si dvignejo prodajo in ce se ne motim poberejo nek denar za propagando zdravega nacina zivljenja. A je kdo 10, 15 let nazaj videl pomaranco na jumbotu? Zobarji pa dobijo precej promocijskih zadev v svoje predale, tko da...

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Am, ena je v kozarcu? Problemi z zobmi bodo ostali, verjemi, le obseg se bo zmanjsal. Pa se to bo trajalo beyond our time. Dokler srecujes 30, 35-letnike, ki jim ze na vhodu zapres vrata se ni za bat, da bi izkoreninili bolezni, sploh pri srednjem in pa nizjem sloju, kaksni mlajsi na polozajih se ze zavedajo kdo so in kaksno sliko podajajo.

Sicer pa ti meni povej kako ves, da ti je hipersonicna scetka odlicno ocistila zobe? Si imel prej solato za zobmi, sedaj je nimas vec? Kar je pomembno je ocem skrito, vecinoma. Kdor bo vsaj priblizno hotel ociscene zobe ne bo pozabil na nitko oz. medzobno scetko. Pri meni je v kozarcu poleg hipersonicne se tale http://www.curaprox.com/products/curaprox/cs_5460.php?Language=sl in pa malce teorije o pravilnem ciscenju. Pa priporocam obisk ustnega higienika za kaksno seanso. Opazam, da so zobarji ta del zanemarili in prelozili na higienike.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.571
3.935
113
Oral B prodaja električne zobne ščetke že za 10€ ... pakirane kot navadne. A je to zakej?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.085
6.932
113
pri taščici
NA mestu kjer mi manjka zob (spodaj 6?) se mi je na jeziku naredila neka oteklina. Posledično sedaj težko govorim, jem.....
POleg prehlada in manjše vročine (mi bodo pomije zapasale?) sem sedaj fasal še to.
El krtačko sem itak že "odložil" v omaro začasno.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.085
6.932
113
pri taščici
No za težave z jezikom naj ne bi bila kriva nova krtača, ampak prehlad.
Žajbljev čaj in tantum verde sta zadevo sanirali.

Hofer napada še s cenejšimi krtačami. http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_14299.htm
Kaj so sedaj to za ene krtače.
V čem je razlika od tiste oral 6000 ki je bila pred božičem v akciji za 30 evrov. Ta je namreč skoraj pol cenejša, oziroma skoraj 10x cenejša od tistih ki jih kupujete po ebayu in amazonu.
Imajo tudi nadomestne krtače za to krtače po ceni evro za komad! http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_14298.htm

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Kaj pa tale http://www.amazon.co.uk/Philip...151&sr=8-6?
Je to ista ščetka kot v tistih ultradragih kompletih, samo brez navlake? Ker namreč ne nucam nič od tistega, če za staro ščetko 20 let nisem rabil UV čistilca ga tudi za novo ne rabim, bmk, baterije pa tudi zamenjam pa je min. 1 mesec mir...
Kaj pravite?

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
Na sliki je ena od Sonicare ščetk, ki pa mislim, da se pri nas ne prodaja. Ne manjka samo UV čistilec (res ga ne rabiš) ampak nima tudi možnosti različnih programov čiščenja ipd.

Je pa za ta denar dobra izbira. In nadomestne ščetke bo verjetno treba iz tujine naročevat.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
No za težave z jezikom naj ne bi bila kriva nova krtača, ampak prehlad.
Žajbljev čaj in tantum verde sta zadevo sanirali.

Hofer napada še s cenejšimi krtačami. http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_14299.htm
Kaj so sedaj to za ene krtače.
V čem je razlika od tiste oral 6000 ki je bila pred božičem v akciji za 30 evrov. Ta je namreč skoraj pol cenejša, oziroma skoraj 10x cenejša od tistih ki jih kupujete po ebayu in amazonu.
Imajo tudi nadomestne krtače za to krtače po ceni evro za komad! http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_14298.htm

Uuu Lepo da si dal link.
Bom moral it v nabavo.

Prejšna dentasonicova ščetka v Hoferju je imela približno enako izvedbo pogona kot Sonicare. S tem da je imela Hoferjeva močnejše akumulatorje in še zamenjaš jih lahko. Kar pri Sonicare ne moreš...

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Juhej, 11-tega pred šihtom nujno v Hofiča. A tale Dentasonic je tudi sicer redno v Hoferjevi ponudbi? Zanima me predvsem zaradi nadomestnih ščetk - da ne bodo potem nekam poniknile in jih ne bo za dobit... kajti potem mi taka ščetka en k... pomaga
smile-1.gif
...