Električna kosilnica

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Počasi bo treba tudi to kupit... pa sem nekako razmišlja o ELEKTRIČNI .
Za kositi imam cca 250 m2 ravne površine......

Ima kdo doma, da lhko pove kako se obnese?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.276
1.908
113
jaz je nimam ...gledam pa soseda, ki jo ima....sicer kul..kosi travo, pa tudi tiha je..samo kako pa telovadi s tistim kablom je pa čisto mimobežnica. Tako da...osebno bi ti priporočal kar lepo bencinsko..samostojna, sicer daš na začetku malo več..na dolgi rok pa nimaš zajebancije.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
jaz je nimam ...gledam pa soseda, ki jo ima....sicer kul..kosi travo, pa tudi tiha je..samo kako pa telovadi s tistim kablom je pa čisto mimobežnica. Tako da...osebno bi ti priporočal kar lepo bencinsko..samostojna, sicer daš na začetku malo več..na dolgi rok pa nimaš zajebancije.

Ni več kaj dodat.
wink-1.gif

Prav zanima me, kako veselo mora bit, ko si pokosiš še kabel.
smile-1.gif

Električna je edino praktična, če živiš v vrstni hišisi in imaš samo 5m2 trave.

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Jaz sem lani ali predlani nabavil eno v Merkurju in sem kar zadovoljen. Za pred hišo je več kot dobra, s kablom je pa takole: če malo premisliš kako boš kosil (v katero smer) in ne bezljaš kot kura brez glave, potem ni težav. Pač si kupi/naredi dovolj dolg podaljšek in to je to. Meni je napram bencinski kosilnici električna fajn predvsem za manevriranje okrog rož in podobnega, tega imava pred hišo kar nekaj. Za vrt za hišo pa sem letos nabavil bencinsko s pogonom... jo ne zamenjam več. Prej si za cel vrt porabil kar eno konkretno popoldne (ob normalno visoki travi), zdaj rešim tam nekje v dveh urah.