El Classico #1-2011/12

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
hysterical-1.gif

Še dobro se vam je razšlo, glede na to, da si lohk prvoščite bit 40min na tekmo brez znanja za dobit žogo in tudi brez želje.
stupid-1.gif

Brez posranih golov še vedno 2:0 za barco.....škoda, lahko bi sedla še ena petarda.
zmaga.gif

Mi? Spet posploševanje hehe. Raje se sprijazni da navijaš za pičkice. Zanimivo da vsi navijači Reala priznajo da je Barca boljša a Barcini navijači ne priznajo da so njeni igrači pičkice simultanske.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Od simuliranja mi je najbolj padel v oči ponovno bušket, ki je malo pred koncem naredil tako pirueto, kot da bi mu ?kheidra? roko in pol prsnega koša utrgal

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
nevem sm ugasnu ko se je Alexis vrgu parkrat po tleh. Pa messi in on nista odbila druzga rumenega.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Takšno tekmo bi lahko gledal do jutra.Tega Valdesa bi moral mal strest za ušesa, Ronalda pa zopet v šolo,kako se strelja z glavo.Neverjetno, kako je lahko to zgrešil.Mu je verjetno padla na rob glave? Drugače pa, Messi je Messi.Ne vem, kaj bo z Barcelono čez čas, ko bo njegova forma padla, ali bo prenehal igrati.Resnično je Barca odvisna od njega, čeprav je sinoči po moje blestel Iniesta, še posebno zadnjih 20 minut,Zaslužena zmaga, bravoooo.Kdo je že Ronaldo?

NeMeBasat

Pripravnik
28. maj 2008
248
0
16
Toti Maribor
Spet se je ponovili staro pravilo Kdor Ne Da Dobi!.....Kdaj so spet Oskarji?....Igralci Barcelone spet tekmujejo za najboljši Kaskaderski vložek....Ronaldo zgrešil 2 smrtni priložnosti.....Messi bi pa itak moral dobiti rdečega.... ((:)

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ronaldo je en k 15 penalov na leto zadane.
cheer.gif

tongue-1.gif

Je kje na netu novinarska od mouja?
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik ynos pravi:
po tekmi..
378467_2530159406203_1020002363_32227276_440210881_n.jpg

hysterical-1.gif

potem pa je louzinjo še malo zajokal kot zna

Citat:

"To je bilo srečanje, v katerem je imela sreča veliko vlogo . Pri izidu 1:0 smo imeli izjemno priložnost, ki jo igralec svetovnega kova, kar Cristiano Ronaldo je, ponavadi izkoristi. Ob izidu 2:0 bi bilo vse drugače ."

Ob izidu 2:0 bi bilo na koncu 2:5

Barca bi lahko natresla, da bi se kadilo, a očitno niso hoteli preveč ponižati reala in njihovih navijačev.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
hysterical-1.gif

Snecer pri tebi pa se vidi, da karkoli spremljaš, spremljaš iz obsesije PROTI nekomu. In tvoje obsesije (ne nujno v tem vrstnem redu so) Janša, Mourinho, Vujačiæ in Hamilton. Kaj konstruktivnega pa razen v kaki potopisni/GPS temi ne napišeš.

I

Izbrisan uporabnik #488

Verjetno nisi ti včeraj navijal za oba?
smile-1.gif

Takole bom rekel glede teme. Nisam navijač ne enih, ne drugih, kaj me pa briga za fuzbal v Španiji, občasno pa spremljam nogomet in mi je igra Barce bolj zanimiva, spremljam pa tudi izpade Mourinha, ki so nevredni športa.

Včeraj je zmagalo boljše moštvo, Real pa je spet pokazal, da gre za neuigrane preplačance.

p.s.
Vujačič je letos dober ne, ko spet igra košarko pa nivojev pod NBA.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Zato ti neuigrani preplačanci (teoretično) vodijo 3 točke v prvenstvu pred Barcelono, a ne?

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Na hitro, prvi polčas dober pritisk Reala ampak je itak prišla do izraza fizična pripravljeno Barce. Prva minuta, nezbranost Valdes-a in potem je na vsako podajo stisnil kaj bo storil, ki se je seveda dobro končalo.
Sama igra, ki je značilna za Barco se ni glih kaj preveč razvila, no šele potem proti koncu, 20 min in seveda ne smem pozabiti na Iniesto, ker je on izvajal balet z žogo, bil je njegov dan. No kar se še igre tiče, dolge podaje in predložki!! Kolikokrat je to videno pri Barci?

No, Mourinho-u žal ni uspela nobena menjava in še Ronaldo je bil enostavnok slab. Tisto 100% šanso je zapravi, dva iz prekinitve, eden končal direkt v zidu in potem po cicibanovsko v naročje Valdes-u.

Edino malce me skrbi za Puyol-a oz. imam tak občutek, da je počasen oz. na začetku se mi je zdel, da malce je ampak je bolj vzdržljiv, ko se je v drugem polčasu pravočasno vračal.

No, pogledati moram še Valdes-ovo obrambo, ki je bila bolj naključna in žoga letela mimo gola.

I

Izbrisan uporabnik #488

Imaš prav, Barcelona je imela kar veliko zgrešenih podaj, kar ni tipično za njeno igro.
Puyol v 2. ni bil slab, je lepo smešil Kakaja (model je čisto izven forme, a si ne more najt kluba kjer bo igral?).

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Zato ti neuigrani preplačanci (teoretično) vodijo 3 točke v prvenstvu pred Barcelono, a ne?

3 pike bodo odplavale na Tenerifah.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ker Barci že motivacije manjka za Racinge ipd.

Kristina pa ravno tam uživa! 3-4 gole proti ekipi, ki se vda po prvem zadetem.
tongue-1.gif
V ligi ni nikakor nič dobljenega za Barco, se bi pa real lohk mal zamislil tudi če zmaga ligo ampak puši oba klasika.

Bodo dobil pokal, to je pa tud vse.
tongue-1.gif