El Classico #1-2011/12

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
najbolj mi je žal ikre, v napačnem klubu igra
roza.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Lepo so jih sesuli danes v vseh elementih igre. Real pa sramotno, Pepe in še nekateri izjemno nešportno, upam da bodo posnetke pogledali.

Kaj bo tokrat Mourinho povedal
smile-1.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Kaj bo tokrat Mourinho povedal
smile-1.gif

Mourinho pravi, da bo pogledal kaj se je dogajalo.
Kako je pa model skakal in krilil ob piskanju sodnika
bonk.gif

VIR

I

Izbrisan uporabnik #488

Murinjo je že na tiskovno ponorel in jokal, da kaj še mora komu dokazat, da bo mir?
smile-1.gif

Ja, za začetek premagati Barco...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
@demetrip he left his hand there for a prolonged amount of time to try and trip pepe over.
sh4p3shifter 7 hours ago

enim res ni dobro v glavah ne
bonk.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Lej ne obremenjuj se, to so otroci, ki nimajo realnega pogleda na svet. Kaj pa misliš, da je bilo v komentarjih, ko je Motta dobil rdeč karton za brutalen štart nad bušketirjem?

mistique

Guru
16. jun 2009
13.779
1.595
113
Emona / Carnium
Jst ne vem kako je lahko nategnil veleume v Madridu, da so ga vzeli v službo
evil.gif

Se mi zdi, da je bolj kot Realu, več škode naredil igralcem kot so Casillias, Benzema, Ronaldo, Di Maria pa tudi stari Alonso.

I

Izbrisan uporabnik #488

Dokler bodo prvi na lestvini mu še ne bodo pokazali vrat, razen če bo preveč pametoval.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Lej ne obremenjuj se, to so otroci, ki nimajo realnega pogleda na svet. Kaj pa misliš, da je bilo v komentarjih, ko je Motta dobil rdeč karton za brutalen štart nad bušketirjem?

niso to samo otroci, to nekak odraža stanje v madridu, ker ni on edini tak igralec ... hudiča ... trener je tisti ko hodi okoli pa drega ljudi v oči .... kak pol od igralcev kaj druga pričakovat
confused-1.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Sem opazil, da so tudi Coentraa naučili nekaj tovrstnih fint.
Je pa Altintop zelo dobro odigral.
Aja, kaj ta komentator na Sport Tv je zaljubljen v CR?
Pa to ne moreš verjet Kristjano to, kristjano ono, kristjano tretje kar na na ti sta pa po imenu ga kliče
bonk.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
El Klasiko pač nikoli ni bil nič drugega kot eno sranje. Sicer se pa Realu lahko smeje glede na to da Barca pač letos nebo španski prvak...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Vaio pravi:
Sem opazil, da so tudi Coentraa naučili nekaj tovrstnih fint.
Je pa Altintop zelo dobro odigral.
Aja, kaj ta komentator na Sport Tv je zaljubljen v CR?
Pa to ne moreš verjet Kristjano to, kristjano ono, kristjano tretje kar na na ti sta pa po imenu ga kliče
bonk.gif

murinjova šola ... tud marcelo pa ramos sta tu nekje ... pa tud alonsa se od prej ne spomnim kot takega ... dobro dela muri
uf-1.gif

od kraljeve ekipe do kraljevih norčkov

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Kot sem že napovedal pred nekaj dnevi bo Barca dala zopet lepo šolo nogometa belemu baletu, ki to zame več ni. Portugalc uničuje tako real kot španksi nogomet, me čudi da ga madrižani še podpirajo. tako umazane igre real nikoli ni igral. pepeju bi prepovedal igrat nogomet, isto velja za Marcela, Ramos je tudi iz tekme v tekmo slabši, da o Alonsu ne govorim, on je bil pri Liverpoolu res super igralec, tukaj pa nula od nule. Včeraj se je še enkrat pokazalo da je barca enostavno boljša, kakšen nogomet igrajo, pa to je noro. Guradiola je del še enkrat lepo šolo portugalcu, messija potegnil višje z veliko gibanja in omogočil prodore Alexisu, Iniesti in Fabregasu, ki so menjavali položaje. Noro. realovci zgostijo sredino zaradi messija in potem pride lekcija od drugod. Komentator pove da messi v celi tekmi ni naredil nič. napaka. povsod ga je bilo veliko, obramba, sredina, veliko je tekal in delal prostor drugim in potem še nora podaja Abiju za vsaj zame mojstrski gol. ni imel svoji potez, vendar je delal za ekipo. sej tud kristinca na drugi strani se je nekaj trudila samo vse skupaj premalo. posest žoge pove vse. real edino kar še zna v el classicih delat je neumne prekrške in čakat da barcelona naredi napako. če je to beli balet potem ne vem no.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Mah....drugače sem z včerajšnjo tekmo nezadovoljen, samo je zopet za antinogomet kriv Real.

Koliko je bilo pa priložnosti za gol Reala se pravi gol + štanka benza and thats it?
stupid-1.gif