in kako boš izbral zic da bo za več kot 25km?A si tudi za el. kolo plačal 1.5 evra?
Sam si bom moral kupiti en boljši sedež ker to kar je bilo na kolesu ni za zdržati več kot 25km.
Sam vprašam.
in kako boš izbral zic da bo za več kot 25km?A si tudi za el. kolo plačal 1.5 evra?
Sam si bom moral kupiti en boljši sedež ker to kar je bilo na kolesu ni za zdržati več kot 25km.
Ob naročanju (na netu) je imel vlak označbo, da je tudi za kolesa..na koncu to izgleda, da se nagrmadiš ob vhodu..k sreči ni bilo skoraj nič folka, samo sprevodnica je slalomirala med kolesi .
Bi pa na vsak način šli vsi gor..če ni nikjer eksplicitno označeno koliko jih sme iti na vlak + označba, da je vlak tudi za kolesa...nemajo prava da glasajo.
Če malce več goniš ne rabiš nobenih prevlek,...."mehkoba" ni zicu ni garancija za udobje, podobno velja za ceno sedeža , lahko je drag in "kvaliteten" pa bo za nekoga muka.Ne najdem zdaj, na sedež sem si dodal gel prevleko iz Decathlona za 10€, zadeva je zakon.
Kakor se vzame. Sam ne bom delal 150 km v enem kosu. Tja do 30 pa.A ni to nekak osnova?
A si tudi za el. kolo plačal 1.5 evra?
Prej noben ni kolesarilA zdaj, ko vsi kupujete e-kolesa imate stare za prodat?
Ja že 25 km, ampak v hrib, strm, ne po ravnem.Če rabijo elektriko za 25km, potem veš, da niso neki športniki, kateri bi imeli high end kolo v garaži od prej
a ves da ne vem kaj z njjim nardit.. ko sem ga kupoval sem dal "jurja +".. zdej mi ga je greh za "200 €" naprej prodat.. je pa mal rabljen jaA zdaj, ko vsi kupujete e-kolesa imate stare za prodat?
Ja... zadeva ni enostavna. Kupijo nove, za pol cene se jim ne splača prodati... se kakšno leto prašijo v kotu garaže, potem pa se prodajo za ceno, ki bi jo dobili že takoj... Podoben primer je bil, ko je kolega kupil specialko za jurja, čez eno leto pa eno iberhudo za dva jurja, znižano z dveh in pol. Potem je pa staro prodal za 300 evrov. Za eno uro sem bil prepozen.....A zdaj, ko vsi kupujete e-kolesa imate stare za prodat?
Letnik , km(cca) ?Marca sem karbonca z 10 redno campo record (rim brake, 7.3kg) prodal za 500 eur.