"Ej, to pa ti veš, to pa ti nucaš..."

Theya

Pripravnik
13. okt 2007
136
0
16
Men je dejansko vseeno katere. Vse je en in isti šmorn.
Mava pa največkrat durex vijola ja. Al pa tiste k so mix. Edinih, ki jih ne prenesem so mentolovi, ker kokr pa ta hudič mene peče (sam to moj že itak ve, tko da mu lah zmer rečem, da mi je vseen kere kup
redface-1.gif
).

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
mene tud mal popečejo teli mentolovci...
redface-1.gif

tisti Performa imajo pa nek nevralizator filinga in ti kukr mal onemogočijo čutenje, s tem pa podaljšajo akcijo... česar pa mislim, da jaz ne rabim, če dostkrat tamal že mal prej reče... srči... ne morem več...
grin1.gif

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.367
88
48
Jao Dizzy, kdaj bo tebe srečala pamet? Tu delaš cele dizertacije glede kondomov upam, da se tako intenzivno ukvarjaš tudi kako boš babo dobro poseksal. Res zelo zelo upam, ker določen čas, ko sem spremljal tvojo zgodbo, sem imal upanje da si na dobri poti, pa se bojim, da se spet vračaš na stara pota..........

Malo se zamisli, ker si slabš ko baba...baba ponavadi komplicira (za tvoj primer to ne velja, ker očinto ti bolj), a je ta prava šminka, a je ta pravo to..... ded prime in se lot delat, zdej a je zelen, oranžen, rjav, mentol, tobak ali grenivka kondom ni važno, važno da je vlažno, DIzzy

važno da je vlažno,

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
nč bat, to je pa vedno...
wink-1.gif
lužca.press

in ponavadi res samo primem, oz. že primem tako, da baba čisto podivja in potem akcija... ampak tile kondomi znajo res kdaj pa kdaj zagnojit situacijo - imamo dva primerka tlele na tabli...
wink-1.gif

prove me wrong...
grin1.gif

aja, kar se tiče moje zgodbe - mislim, da sem se marsikaj naučil...
wink-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
koker tuki vidim, je dizzi bolj za moške in igra žensko vlogo. Lahko pa da se motim.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
mah, una še sama ni vedela kaj bi ,.. vsak dela napake v lajfu.
smile-1.gif
ne bi se smel zapletat z žensko, ki še ni čisto prebolela starih stvari, to je vse...

upam, da je zdej dolgo ne bom več (naredu napake, namreč).
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
ja sej itak je vedno tko...bolj te opozarjajo, manj se brigaš za to

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Citat:
za fookat je vsaka lukna dobra, za kej več, je pa fajn, da ni sam lukna...

Ni videt, tolk ko ti kompliciraš bi rabu ovinkasto luknjo,da bi bil zadovoljen.

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
mene pri kondomih (če jih že moram nucat) moti samo, če so čisto navadni in to zaradi vonja. Drugače sem pa tut že une rebraste pa to sprobala, pa sicer je neki več filinga, ni pa neki, da bi dol padu.

pa dizi, sej je kul, da maš zdej bejbo, k je nimaš sam za seks pa vse, ampak ni pa treba tut tko javno razglašat, da si mel določeno uporabnico foruma (pa tut, če se ne oglaša več) sam za 'jajca spraznit'. Ne glede na to, kaj ti je nardila in na kakšen način (če ti je kej)... Pomisli, kako bi se ti počutu, če bi kaka bejba rekla, da te je mela sam za 'spraznit se'...
smirk-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
se mi zdi da se sam zdej tolazi in hoce pac izpast frajer, ces sem jo imel za izpraznit. Hitro se pokaze, kako je nek clovek en navaden primitivc :;)