"Ej, to pa ti veš, to pa ti nucaš..."

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
mogoče tema primernejša za blodnje, ampak ker gre dobesedno za "bitko med spoloma", začenjam tu...
grin1.gif

namreč, ker se mi je to zgodilo do sedaj še prav pri vsaki, pri kateri je bilo potrebna uporaba kondomov, me zdaj res zanima, zakaj tako...

namreč - kličem, vprašam, če ima kakšne želje glede kondomov, mogoče sadne, mogoče take z bunkicami, naribane, anatomske, tiste ekstra navlažene ...

in vedno dobim isti, ampak isti odgovor... "ej, to pa ti veš, to pa ti nucaš, ne js...!"
13.gif

čaki, čaki - a tebe ne bo zraven, ko bom uporabljal to? a ti pa ne boš nič čutila, al kako? ko se pa pogovarjamo o tem, kakšna je razlika z ali brez, pa cel vik in krik, kako je s kondomom težko, ogabno, brezvezno... zakaj potem takšna brezbrižnost, če vseeno je nekaj na tem, očitno, da ni vseeno, kakšen tip kondoma je?

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
joj, kake probleme maš ti...iz moje strani...raj vidm da ga ni
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Jaooo...Brez zamere, čisto prav ti je povedala. Ne boš nje spraševal kateri kondom naj si natakneš
hysterical-1.gif
...človek, saj kondom pri užitku predvsem tebe ovira, ti pa jo sprašuješ katerega bi rada, da bo njej bolje.
n025.gif
Probaj še malo nase mislit no.

Kupi Vijolčne durex - emotions.
durexemotions.jpg

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
glih u tem je poanta - namreč, čutil naj bi samo jaz, da mam kondom, potem pa vedno toliko komentirajo čez to, kok je razlika, pa da je s kondomom full slabše... recimo, tako kot pikica.

in potem prašaš damo, če ima kakšne kondome raje, ji je pa vseeno... js ga čutim tako ali tako, katerega pa recimo ona najmanj, a ne...

pa ni to problem, men je vseen, kašen je, samo da ni predrt.
grin1.gif

Pikica - ob rednem seksu, pa če ni kotracepcijskih tabletk, ti še vseeno raje brez? jaz raje ne...
wink-1.gif

ob one night standu pa kondom tako ali tako obvezno na glaviča...
grin1.gif

pa res, čez durex jih ni...
zmaga.gif
katerga kol butneš gor, je kul.

bolje preventiva, kot kurativa!
grin1.gif

@Sonick: jaz tudi, samo onega mentolovega se ponavadi skušam ogniti...
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
če so, kul... če jih ni, in zadnje čase ugotavljamo, da ne vemo čisto najbolj, kaj je boljše, biti na kontracepcijskih al ne...
wink-1.gif

do takrat raje brez kontracepcijskih in s kondomom. bolje da mal žuli, kot pa da so jajčka polna...
evil.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:

pa res, čez durex jih ni...
zmaga.gif
katerga kol butneš gor, je kul.

Ni res. So velke razlike... Če ne drugega so nekateri modeli za tanjše tiče, nekateri za debelejše. In tisti za tanjše (52mm) so veliko bolj neudobni in ga jedva gor daš..., tisti s 56mm, pa so veliko bolj udobni. Vijolčni pa so še posebej dobri...ne vem zakaj, tak drugačen material.

56mm - vem da so rdeči s perescom, in te vijolčni

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
gefulseht, neki takega.
grin1.gif

sej te ponavadi nucava. zdej majo še posebno akcijo, in dobiš zraven poka 10-ih kondomov še "masažni" gel...
grin1.gif

sicer jih ne najdem več, ampak enkat so bli neki durexi, ki so imeli v kondomu neko tekočino za nevrtalizacijo spermijev. se spomnem, da so bili malce dražji, ampak vredni vsakega tolarja, ker je bil tak filing, kot da nimaš nič na tiču... samo jih žal ni več za najt

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Načeloma prisegam na rdeče oz. vijolčne Durex.

Sem slišala že ful pohval za neke svetlomodre, pakirane pravokotno, samo se zdele ne spomnim imena. Malo dražji, pa menda se sem pa tja dobijo v Muellerju, drugač pa v tujini.

Sadni ter barvni in to....to je men malo brezveze oz. moti me ne, pomeni pa čisto nič.
Vonj mene ne moti, da pa neki živozelenega tam vidim, mi je pa samo smešno...kaj maš to, kačo?
hysterical-1.gif

Za izrastkaste...ja ne vem no...nimam lih neke bogate prakse s temi, samo bi sklepala, da več kot je gume naokrog, bolj je lahko zanj moteče...fantje, to vi povejte....
smile-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
dejansko teh z bunkicami še nisem probal, niti nimam kakšne posebne želje, približno iz enakega razloga, kot si ga omenila ti... kva je to ena čudna kača...
grin1.gif

naribane sem pa že sprobal in se menda mal čuti tisto naribanost, tukaj pa jaz težko kaj konkretnega povem...
wink-1.gif

medvedka

Pripravnik
26. jul 2007
553
0
16
Jaz vam sam rečem ne kupujte durex performance
grin1.gif

jih bom kr tamlajšemu bratu dala..

Nazadnje urejeno: