eh, te bejbe

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ocitno ne more it mimo en cel teden, ne da bi mel kej za povedat cez babe ... sorry, bejbe ...

1. primer - 23-letnica: spoznala sva se v soboto, od takrat stalno posilja sms-e s srcki in poljubcki, a vsega skupaj sva spogovarjala mogoce 10 minut. tolk, da sva se mal nakonektala ... sorry, sam to mi ni cist normalno ...

2. primer - 29-letnica: spoznala sva se prejsnji teden, se mal zaklepetala ampak pozabla izmenjat osnovni bonton - zvijo, sm Dizzy ...
redface-1.gif
skratka, zravn je bla njena kolegica, k me je zvohala na FB-ju, me dodala in mi poslala sporocilo, da je njena kolegica, ta s katero sva se zadebatirala, cist frapirana in navdusena nad mano. dodam na FB-ju, povabim ven, nic. potem kolegica poslje najprej sporocilo, da je kolegica cist navdusena nad fotkami, da se vid da sm pozitivc, da sm ji full vsec, pa tko ... poslem se en mail - nic. vmes pa vsaj se dva maila o navdusenosti kolegice nad mano, kolegice same pa od nikjer.

zdj pa, a se men fukle, al tle dejansko neki ne stima? pol pa nej se clovk ne sekira ...
tongue-1.gif

Crna_Ninja

Fizikalc
25. dec 2007
514
91
28
Problemov maš tok kolikor si jih sam narediš. Ti pa zgleda uživaš v tem da maš takšne probleme.

Pošl babe nekam, pa ne oziraj se tok na te afne in čim manj razmišljaj o njih, pa ti bo vse bolj jasno.

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Zgleda, da si ful lep, ta druga pa ne zna mailov brat...aja, pa prva te je za vsaj 5 let napizdila pri svoji starosti....
evil.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Lahko pa poveš imena bejb v drugi možnosti pa jih mi dodamo na facebooku

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
najdu sm popolno žensko zate ----> Tjasa.
Že na daleč se vidi, da sta si sorodni duši, enostavno ne nehata jamrat in komplicirat. Za trenutek sm pomislu, da sta vidva ena in ista oseba, ker toliko postov z jamranjem na temo nasprotnega spola pa še nisem videl od ene same osebe.
Kaj ko bi se vidva šla na hitro požgat, nehata komplicirat in nehata iskat partnerja in oba že končno ugotovita, da sta si usojena.
confused-1.gif

Če grem mal na on topic, kaj maš sploh za jamrat? 23 letnica je več kot očitno še čista najstnica v glavi, 29letnica pa ima ali psihološko blokado, ali pa je enostavno čudna. V obeh primerih ti na daljši rok ne prinaša nič dobrega z njo. Konec diskutiranja o tem, greš dalje in končno napičiš orjaškega lignja.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Citat:
Uporabnik damek1a pravi:
koristi možnost 1, dokler se okrog možnosti 2 ne razjasni povsem
cool-1.gif

sej men bi načeloma bla ta možnost nekako tud še najbolj všeč, samo Spiritov predlog mi je še bolj všeč.
srce-1.gif

v mojem poslu je pač tko, da se okoli mene dnevno obrne full folk, znanega in neznanega in tako spoznam full novih fac. s kakšno, rečeš kakšno in takoj vidiš, a je človek faca al ne, al je na isti valovni dolžini ... tko ...

verjetno bo treba res narediti move on, pa iskati nove luknje za vlaganje svedrov, kot bi se izrazil naš vrli Malcom, ampak okej ... dejstvo je - kaj ne bom jamral, če se nimam časa ukvarjat z bejbam, pa takrat, ko se malce sprostim in spustim, naletim na dve čudni, zdj pa ne vem, al sm js magnet za take, al koko? ker procent čudnih v mojem lajfu strmo narašča, tistih, ki so normalni pa ...
redface-1.gif

al pa, let's face it - sm js tko čudn ...
redface-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
sej bo mal grdo, ampak Dizzy, čas je, da se vprašaš, kaj je s tabo narobe, da imaš take hude probleme z ženskami.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
sej bo mal grdo, ampak Dizzy, čas je, da se vprašaš, kaj je s tabo narobe, da imaš take hude probleme z ženskami.

možno. dopuščam to možnost, itak. ampak, dej mi povej, kva za vraga sem jaz kriv, da se eni odpele in mi pošilja srčke in poljubčke in ne vem kakšnega boga še vse, po tem, ko se poznava 10 minut. in druga, kolikor sem ji všeč, pa ji je problem navezat stik? a to sem pol js kriv? mam js probleme?

zakaj pa recimo s kolegicami nimam teh problemov? zakaj znajo biti one normalne? mogoče zato, ker so normalne in so oddane, samo pač sem jih zamudil in so zato "samo" kolegice?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:

tip misli da ima težave, verjetno je to klicanje in nasmeh samo plod njegove domišljije...ko to berem me je sram, da imam luleka. Ker ženski se bedarije in jambranje oprosti, ker so hormonsko neuravnovešene...[censored], moški bi moral bit pa dedc na mestu. Pol pa imaš take buzije... da te ni sram.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
preveč zagrabiš. ok, smrklja pošilja te srčke, neki časa boš ignoriral, če bi ti bla pa bejba full fajn, bi pa sigurno hitr to sprejel. ne najdeš prave poti.

ja kolegice je eno, potencialne partnerke so drugo. So trenutki, ko preveč hočeš v vezo in si oh in sploh meden in so trenutki, k se upiraš z vsemi štirimi. te pa ne poznam dovolj, da bi lahko rekla, kje točno delaš napake.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Dizzy, preveč ženskega hormona maš v sebi. Razmišljaš kot one, in stvari sprejemaš tak kot one. Prehitro zagrabiš
priden.gif

PS. Mogoče si lejzbika
smile-1.gif

Jaz mam zdaj neke na vidiku. 26 in 31... ampak se ne vidim z dobeno, svija pa nisem, da bi samo malo povrtal. (no ono starejso ze mogoce
smile-1.gif
). Ker 26 letna pa ni custveno stabilna, pa si se potem kaj naredi.

Nazadnje urejeno: