ocitno ne more it mimo en cel teden, ne da bi mel kej za povedat cez babe ... sorry, bejbe ...
1. primer - 23-letnica: spoznala sva se v soboto, od takrat stalno posilja sms-e s srcki in poljubcki, a vsega skupaj sva spogovarjala mogoce 10 minut. tolk, da sva se mal nakonektala ... sorry, sam to mi ni cist normalno ...
2. primer - 29-letnica: spoznala sva se prejsnji teden, se mal zaklepetala ampak pozabla izmenjat osnovni bonton - zvijo, sm Dizzy ...
skratka, zravn je bla njena kolegica, k me je zvohala na FB-ju, me dodala in mi poslala sporocilo, da je njena kolegica, ta s katero sva se zadebatirala, cist frapirana in navdusena nad mano. dodam na FB-ju, povabim ven, nic. potem kolegica poslje najprej sporocilo, da je kolegica cist navdusena nad fotkami, da se vid da sm pozitivc, da sm ji full vsec, pa tko ... poslem se en mail - nic. vmes pa vsaj se dva maila o navdusenosti kolegice nad mano, kolegice same pa od nikjer.
zdj pa, a se men fukle, al tle dejansko neki ne stima? pol pa nej se clovk ne sekira ...
1. primer - 23-letnica: spoznala sva se v soboto, od takrat stalno posilja sms-e s srcki in poljubcki, a vsega skupaj sva spogovarjala mogoce 10 minut. tolk, da sva se mal nakonektala ... sorry, sam to mi ni cist normalno ...
2. primer - 29-letnica: spoznala sva se prejsnji teden, se mal zaklepetala ampak pozabla izmenjat osnovni bonton - zvijo, sm Dizzy ...
zdj pa, a se men fukle, al tle dejansko neki ne stima? pol pa nej se clovk ne sekira ...