eFURS in eZPIZ evidenca vplačil delodajalca

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
A ve kdo približno v kolikšnem času lahko računam na rešitev vloge o znesku plačanih prispevkih delodajalca in evidenco delovne dobe?

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Uf prjatu moj to sta organizaciji, ki sta izredno veliko dela predvsem s samim sabo.
Jaz čakam od lani avgusta pa še nič, pa sem bil osebno tam in tudi kasneje urgiral. Predvsem SPIZ so loji

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
kaj je potem smisel te E-uprave? Baje da dobiš izpisek obdobij zavarovanj takoj če greš na pristojno izpostavo?

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Bil sem osebno na SPIZu ker so mi rekli na zbornici, da so bolj levi.
Očitno so saj po 6 mesecih še zmeraj nimam podatka ali so uspeli prebrati podatke ali so zavedeni vsi prispevki in delovna doba pri njih. Vmes so namreč vse spravili na mikro filme koliko so pa pogubili pa ne najdejo pa noben ne ve

timm

Pripravnik
21. apr 2008
115
0
16
Celje
Citat:
Uporabnik dentex pravi:
Bil sem osebno na SPIZu ker so mi rekli na zbornici, da so bolj levi.
Očitno so saj po 6 mesecih še zmeraj nimam podatka ali so uspeli prebrati podatke ali so zavedeni vsi prispevki in delovna doba pri njih. Vmes so namreč vse spravili na mikro filme koliko so pa pogubili pa ne najdejo pa noben ne ve

Če greš po izpis delovne dobe osebno, jo dobiš v roku nekaj minut. Ampak moraš na ZPIZ, ne Spiz. Prispevke ima pa DURS oz. FURS preko, tako, da ne moreš ZPIZ obtoževat.
Kako delujejo pa ½e½zadeva, pa ne vem.

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Prispevki so plačani to me ne skrbi večji problem so vpisi delovne dobe, ker so na ZPIZU prešli nekaj let nazaj na elektronsko vodenje papirnate krame. Sam sem selil firmo in iz logičnih razlogov urejal arhiv, ki ga je bilo za 24 let in seveda vsega ne nucaš sem zaprosil za izpis delovne dobe in pregled obrazcev za prijavo enega izmed M tu pa se je zataknilo pa nisem edini. Niso v stanju sproducirat odgovora v 6 mesecih

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
samo saj imaš v zpis-->informativna osebna evidenca -->pregled podatkov vse prikazano kaj je priznalo. ko sem pa menjal zaposlitev, sem pa vse dobil v roku 1 tedna. če se prav spomnim sem poslal mail na informacije@zpiz.si in dobil potem po pošti domov.