Vse slike sem ti prestavil v drugi post in niti ene ti nisem izbrisal.
Ker si posebej poudaril, da je tema za 3597 sem ti naredil tako, da je res samo govora o tem in o ničemer drugem.
Zagovarjal sem samo, da je nekaterim pomembna funkcija Mp3 in Slovarji tako kot drugim Tracker ali 3D in na koncu smo prišli na to, da je za to telefon.
Tvoj zaključek je bil, zakaj sploh pišem v temi za 3597 če nuvija nimam in ga ne poznam, res je da ga nimam ampak poznam ga pa dokaj dobro.
Ne vem kje si pobral, da moram imeti vedno prav in da se me mora hvalit, če boš malo pregledal teme boš videl, da temu ni tako.
Važno mi je da ima uporabnik delujočo napravo in to je moj edini cilj in tudi večkrat me kak uporabnik popravi, ko sem v zmoti in se mu zahvalim da me je popravil.
Glede na to, da imaš 3597 pa lahko ti servisiraš te uporabnike in jim pomagaš okrog teh naprav, ker po tvoje jaz nič ne vem o tej napravi.
3 leta sem vsakodnevno dežural na forumu po cele dneve ( od petka do svetka, tudi takrat, ko sem bil na dopustu ) in pri tem je trpela družina, sedaj je prišel čas, ko bo družina na prvem mestu in to je glavni razlog, da se umikam malo v ozadje.
Nikomur do sedaj še nisem odrekel pomoči in nikomur ne bom, razlika je le, da ste prej ko sem bil cele dneve na forumu dobili odgovor v roku nekaj minut od postavljenega vprašanja sedaj bo trajalo malo dlje, ker ne bom več po cele dneve na forumu.
Kot je že omenil @Janch, nadgrajevanje znanja, raziskovanje, pomoč uporabnikom, vse to zahteva veliko časa in odrekanja in oba to počneva v prostem času in ničesar ne pričakujeva v zameno in srečo imava, da naju pri tem podpira tudi družina, ki pa se ji bova oba začela malo bolj posvečat.
Hvala vsem, ki pomagate drugim z nasveti, z backupi in podobnim in hvala vsem, ki ste nama z @Janchem primaknili za pivo