Ebay aukcija

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 3287
  • Začetni datum

cunctator

Pripravnik
18. jul 2007
294
0
16
če pogledaš njegove ostale avkcije,tip prodaja večinoma lego kocke in taki imajo ponavadi enake artikle večkrat,zato nič bat,tole boš dobil brez problema.

I

Izbrisan uporabnik 3287

upam. moj mali je čisto nor na star wars-e. tega paketa pri nas ni možno kupiti pa sem moral gledat po ebay-u. lp

pumaxx

Pripravnik
6. sep 2007
235
11
18
Z`dežele
Čakaj malo. Ti si najprej pritisnil kupi, potem pa si se začel zanimat kaj in kako tečejo stvari. Briljantno. Ni čudno da vedno več prodajalcev noče pošiljat v SLO.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
V enem primeru sem dobil artikel malo drugačen od ponujenega, ni vplivalo na funkcionalnost, zato sem kontaktiral prodajalca, ki mi je zato na moj paypal vrnil 10% kupnine z opravičilom in v obojestransko zadovoljstvo.Tudi, ko nisem dobil dveh izdelkov , mi je prodajalec vrnil denar, brez odpiranja disputa, ker dobi potem negativne točke.Tako, zaenkrat sem z ebayem in paypalom zelo zadovoljen.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.217
11.245
113
joj ne kompliciraj, teh škatel ima verjetno 50 istih.tip je ja uspešno prodal preko 23000 podobnih izdelkov... tebe bi pa kao za 45 € nategnil..

Plačaj in počakaj... jaz bom tudi začel lego kocke kupovat, obavezno.

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Mene pa en nateguje že od novembra
smile-1.gif
roke za prijavo pa sem zamudil pomojem, ker je bilo plačano že okoli 25 novembra. (izdelek pa naj bi bil iz UK)

Drugače sem imel kakih 20 uspešnih nakupov, enkrat tudi reševanje reklamacije iz honkonga uspešno. (ko sem dobil še en izdelek, nepoškodovan)
V tem zgornjem primeru pa zgleda sem naletel na ta pravega in ostal brez 20€.

I

Izbrisan uporabnik 3287

kako vezo ma zdaj to z pošiljanjem v slo? če želiš pametovati pojdi v parlament kotiček.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.452
7.095
113
Gox, zajebal si ja, kakor hitro je začel mučkat bi ti moral stisnit dispute in ebay ekipa bi zadevo uredila. Zdaj pa je res že nekoliko pozno, a jaz bi se vseeno takoj obrnil na ebay ekipo, očitno je, da izdelka ne boš videl.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik smt pravi:
kako vezo ma zdaj to z pošiljanjem v slo? če želiš pametovati pojdi v parlament kotiček.

to ma dosti veze s posiljanjem v SLO... MIslim kire tezave mas...kupujes od powersellerja, ki je dal pac se eno ENAKO in ne ISTO stvar na net in ti razmisljas da te bo nategno...takoj placas, ne kompliciraj, izdelek pa bos dobil zagotovo.

glede postnine pa se pozanimas PREDedn da stisnes KUPI

sad

Guru
24. avg 2007
21.282
9.907
113
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:Skratka ni to bolha kjer je vse po domače, plačaj (upam da preko paypala) ker dejansko moraš, naveži stik s prodajalcem če ti stvari ne pošlje, če se zatakne vloži pritožbo. Če jo ne boš ti bo pa prodajalec zatežil, ti dal negativno oceno in naslednjič sploh ne boš mogel kupovati!
grims-1.gif
Hehe, Ebay vedno bolj postaja Bolha. Ti povem, kako ti prodajalec ne pošlje in ne moreš nič?
Dobil avkcijo za neko zadevo izredno poceni. Mu nakažem denar, on čez pol ure vrne denar in napiše, da je žal zadevo že prodal in ne more poslat. Ti pa ostaneš z dolgim nosom. Namreč dispute-a ne moreš odpret, ker ti je vrnil denar. Daš negativni feedback in on doseže izbris tega, ker ti je vrnil denar. Sem kontaktiral z Ebay-em in itak dobil prst v rit. Toliko o Ebay-u, po mojem mnenju je še hujši kot Bolha. Ker na Bolhi pričakuješ nateg in si previden, za Ebay pa človek misli, da je zadeva taka kot mora bit.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.024
1.934
113
Na isto foro got goaxa je mene en vrgel. Prvo nisem dobil, potem mi je kao poslal se 1x, spet nisem dobil. Vmes je preteklo 45 dni in sem ostal brez 20 ojro. Pomoje tip nikoli ni poslal drugic, ker da se 2x zgubi je res mala verjetnost. Jebiga, sola za drugic

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
pa ebay je tako ugoden.... v več temah sem prebral, da se na ebayu vse kupuje ceneje in predvsem boljše kot pri nas.
pa še bolj "fensiiii" je kot če greš do enga NN obrtnika v Sloveniji, ki ti izda račun, plača davek in z tem preživlja svojo družino. še hujša težava nastane ko mu ostane kaj viška in si požrešnež privošči par dni smučanja ali oddiha na morju.
sorry na sarkazmu. ne morem a da se vsakič znova smejim neumnostim folka ki kupuje preko ebaya.

moja izkušnja:
-mojstr...za kolk mi zamenjate ekranček na ajfonu štirki? imam že svojega.
-ok prinesite. 10€ pa je zadeva v 15ih minutah porihtana.
prinese mi aparat in škatlico z LCDjem. razkopljem hebeni ajvar ki je imel počen TS
odprem škatlo v kateri je bil TS....
-kje je ostanek?
-ja! to so mi poslali.
-kje ste to kupili?
-na ebayu. sam 20€ je bil...

Vsak, ki je ajvarja 4 šravfal ve, da je menjava TS ali LCD posamezno misija nemogoče...
ampak kaj če ti prodajalec še orodje in navodila pošlje.

joooooooj

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
naj bi ga plačal v roku 3 dneh,drugače si lahko na listi nezaželenih kupcev oz. ne boš mogel ničesar kupiti tako dolgo dokler ne boš poravnal zneska,lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.468
2.449
113
Sicer delam res samo z Nemškim ebayem pa imam nekaj čez 100 nakupov in nikoli nobenih komplikacij, vedno vse dobil, edino enkrat se je izgubil en Apple Care za iMaca v vrednosti 150€ kar pa mi je tudi po odprtju "primera" bilo refundirano brez da bi koga kam prijavljal... mi pa je dejansko poslal številko paketa in iz sledenja se je lepo vidlo da je paket nekje v Nemčiji v enem lagerju "zaštekal"...

Steve

Guru
13. avg 2007
10.024
1.934
113
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
pa ebay je tako ugoden.... v več temah sem prebral, da se na ebayu vse kupuje ceneje in predvsem boljše kot pri nas.
pa še bolj "fensiiii" je kot če greš do enga NN obrtnika v Sloveniji, ki ti izda račun, plača davek in z tem preživlja svojo družino. še hujša težava nastane ko mu ostane kaj viška in si požrešnež privošči par dni smučanja ali oddiha na morju.
sorry na sarkazmu. ne morem a da se vsakič znova smejim neumnostim folka ki kupuje preko ebaya.

moja izkušnja:
prinese mi aparat in škatlico z LCDjem. razkopljem hebeni ajvar ki je imel počen TS
-kje je ostanek?
-ja! to so mi poslali.
-kje ste to kupili?

Vsak, ki je ajvarja 4 šravfal ve, da je menjava TS ali LCD posamezno misija nemogoče...

joooooooj

Tocno tak...je ugoden in nakupi se se kako splacajo. Ce se 1x najebem pri slabih 100 nakupih, kjer sem prisparal goro denarja, lahko samo recem hukers, sou mast gou
cheer.gif

Mislis da prodajalci na ebayu ne izstavljajo racunov, placujejo davkov, zaposlenih in s tem prezivljajo svoje druzine? Papak pa ki ti zivis?
Ti se nam lepo dalje rezi, jaz pa se bom tebi, ko placujes v slo duple cene. Deal?

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:

moja izkušnja:
-kje je ostanek?
-ja! to so mi poslali.
-kje ste to kupili?

joooooooj

Tocno tak...je ugoden in nakupi se se kako splacajo. Ce se 1x najebem pri slabih 100 nakupih, kjer sem prisparal goro denarja, lahko samo recem hukers, sou mast gou
cheer.gif

Mislis da prodajalci na ebayu ne izstavljajo racunov, placujejo davkov, zaposlenih in s tem prezivljajo svoje druzine? Papak pa ki ti zivis?
Ti se nam lepo dalje rezi, jaz pa se bom tebi, ko placujes v slo duple cene. Deal?

Vprašanje "papak kje ti živiš" raje postavi sebi
wink-1.gif

Jaz živim v Sloveniji, delam v Sloveniji, plačujem davke v Sloveniji...

Obenem ne pljuvam po vsem kar ni iz Slovenije, spoštujem drugače misleče(tudi tebe),
nimam poln gobec nacionalizma ko slišim kakšnega bosanæka govoriti slovenačko...

O primerjavi cen pa raje ne
bonk.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Jaz sem tudi nekaj zašuštral. Nisem bil pozoren glede stroškov pošiljanja, sem samo videl da pošilja v celo EU, pa sem dal kar kupi. Pri plačilu se pa zatakne, ker nima napisanih cen za poštnino v slo. Sem ga kontaktiral glede cene poštnine, pa ni odgovora. Kaj zdaj narediti, a kar plačam kolikor je pač cena artikla, al kako to rešit?

edit: sm dobil odgovor. Poštnina 28.20. Stvar pa vredna 29€.
crazy1.gif

Nazadnje urejeno: