Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Absolutno! Ljudje so še zmeraj zadovoljni z 6310i.
Pač uporabljaš drugačno kombinacijo gizmotov. Jaz bi imel na mobilniku še malo boljšo internetno izkušnjo in mi E71 počasi ne ustreza več.
To je predvsem to. E71 je še vedno odličen telefon, na katerem lahko postorim skoraj vse kar si želim, odlična tipkovnica, prava velikost in zanemarljiva teža. ni da ni. Edino ker vedno več s telefonom uporabljam internet si želim večji ekran, če nebi bilo tega sploh nebi razmišljal o menjavi.
In sem videl te demonstracije slabosti designa pri Zju, pa vsaj pri meni to ne igra ne vem kakšne vloge. Konec koncev, kolikokrat boš pri normalni uporabi telefon prijel tako, da bo to problem. Saj to ni iphone da ga je treba previdno in narahlo držat, se ga lahko pošteno prime in potem problema ni
Sicer sem sprva tudi sam razmišljal o drugem telefonu, ko sem videl to a ker telefona brez qwertz tipkovnice enostavno ne kupim več je alternativ bolj malo. Od droidov še Motorola Milestone 2 (ki pa mi ni tako všeč), vse WP7 telefone sem že od vsega začetka odpisal, nato še prej omenjena E7 pa smo že pri koncu. Če pa je izbira med E7 in Z pa tako: če bi gledal na telefon samo kot na orodje, kot nekaj za službo potem bi se najbrž odločil za nokio, ker pa se rad s telefonom kdaj tudi poigram (recimo brez emulatorjev za SNES, NES, GBA itd mi živeti ni) pa mislim da bo Z boljša izbira.
Pa še tole seveda, če se mi bo kdaj zdelo da Z deluje prepočasi...
EDIT:
OK napisal odgovor preden sem pogledal tsti video do konca. Tam je situacije res kritična, kar sem drugje gledal se je komaj kaj poznalo, tudi če so mahali s telefonom. Tako ali tako nameravam v nakup šele januarja, pa upajmo da do takrat malo ojačajo ta mehanizem.