E-nakup - svetovni poskus natega z agregatom :-)

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Meni se zdi fer cena, glede na to da si bo moral prodajalec za vsak prodan agregat še enega shranit zaradi uveljavljanja garancije.
Lahko kupiš v Sloveniji, kjer imaš garancijo, lahko kupiš prek ebaya, kjer pozabiš garancijo.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
tongue-1.gif
Sem izobražen, visokošolan supersposobnež zato mam tud lepo plačo, ker sn pameten
Agregat kupujem ko je ujma mimo in so mi že vsi šnicli crknili, ampak kupit ga hočem zdaj, ko so najdražji, ko ,,vojni,, dobičkarji najbolj navijajo cene
butastega capla sem pa že pred leti zajebaval, ko ga ja kupil v akciji , sem mu reku, kaj tolk jambraš, da so plače premajhne, če imaš pa tolk viška denarja za bedarije, za kaj ga sploh rabiš, sej maš štrom in sem odšel na dopust v tujino.
jap , zaj grem pa iskat po netu agregat, ker so nam že štrom nazaj priklopili, ....moram pod nujno kupit
tongue-1.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Meni se zdi fer cena, glede na to da si bo moral prodajalec za vsak prodan agregat še enega shranit zaradi uveljavljanja garancije.
Lahko kupiš v Sloveniji, kjer imaš garancijo, lahko kupiš prek ebaya, kjer pozabiš garancijo.
Sploh zato, ker so to itak kitajski agregati z nekim kvazi swiss napisom... Takega sranja pri cigotih vidiš kolko češ.

Ne vem pa, kolko je fer, da nekdo to preko ebaya kupi za 160€ + 80 € poštnina, prodaja pa preko bolhe za 540 €.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.357
2.731
113
Eni so pripravljeni vzet posojilo od oderuhov, in pripravljeni placat obresti...ocitno je res toliko vredno, je pa kaznivo, ne.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
To sem tudi jaz videl. Mi reče punca, da je vidla, da je en agregat znižan iz 1500 na 400 in si rečem, evo, poštenjaki so znižali ceno, da si bodo ljudje lahko privoščili agregat in ji rečem, da ga bova tudi midva ubodla, če je res tako znižan. Gledam in gledam in se spomnem, da mi je frend poslal en link istega za 169€. Mu moram dat za pijačo
nahrung002.gif

Oprosti ampak zakaj pri PM tolk padate na znizanja?

Preden sem videl oglas in sploh agregat, sem rekel punci, da če je bil prej 1500, da je pa morda malo več vreden, kot tisti ostali po 200-400€ in če je zdej 400€, ga ubodem. Sej potem, ko sem videl oglas, pa podatke agregata, ni bil več toliko poceni, glede na ponujeno, pa še na frendov mail sem se spomnil. Tko da, ne se razburjat, prjatli Alteraši
grin1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Če je kaznivo je kaznivo, tisto je drugo.

Če pa nekdo kupuje preko interneta in nekaj močno preplača (če izključimo razne natege z drobnim tekstom) si je bolj ali manj sam kriv...

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
No pa naj eden najde kvaliteten agregat cca 3000kW - 5000kW, enofazni, če je možnost na diesel.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.357
2.731
113
Ampak v enem primeru je kriva stiska - obresti, v drugem pa pohlep - ugodno, poceni... v obeh primerih nas naje.bejo lastni mozgani.
smile-1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
U jebosunac, sm zajebu
redface-1.gif
...se mi je nekaj mudilo in sem na hitro napisal brez mislit. Sem mislil 3-5 kW. Napajalo bi se dvojcek hiso

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
U jebosunac, sm zajebu
redface-1.gif
...se mi je nekaj mudilo in sem na hitro napisal brez mislit. Sem mislil 3-5 kW. Napajalo bi se dvojcek hiso

Počak do jeseni, da tale manija mine. Zdele ga itak ne rabiš (no, saj ga kasneje tudi ne boš, ali pa za dve uri letno
wink-1.gif
). Boš dobu želeni agregat za 300€.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik matt pravi:
Primerjam teli dve novici z ene in druge strani....

Na eni strani spini in napihovanja s strani "novinarjev", ki v lajfu niso ustvarili enega € RVC in se napajajo državne blaganje

http://www.rtvslo.si/gospodarstvo/video-naravno-nesreco-izkoristili-za-visanje-cen-agregatov/329469

in na drugi strani pa

http://www.finance.si/8356588/Gro%C5%BEnja-s-%C5%A1e-dra%C5%BEjo-elektriko

.. ni več kompasa...

bonk.gif
Čudno je to, res.
crazy1.gif

Ko so eni izkoriščali prehod v kapitalizem in brezobzirno odirali kupce, delavce, banke in upnike, se ni noben "novinar" bunil.
Tole z agregati je zame isto: ni moralno, je pa kapitalistično. Takle mamo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.726
113
še to ne, fit ven vržeš pa priklopiš je. Tako so nekateri naredili, pa jim normalno laufa. Je pa najoblje res 102 stikalo imet vmes.