dvigovanje brisalcev?

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.331
301
83
39
Ljubljana
kva pa pomen če ti kdo nariše črto po boku z alkoholcem?
smile-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.104
4.073
113
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
kva pa pomen če ti kdo nariše črto po boku z alkoholcem?
smile-1.gif

To je nekaj takega kot glava crknjenega konja v postelji .. pač opozorilo pred dokončno likvidacijo!:
evil.gif
Naslednjič ne bo alkoholc ampak izvijač ...

Zdej če je črta precej nizko se zna zgodit tudi da se je igrala mularija naokoli pa je kdo "po nesreči" pobarval.

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik majoneza pravi:
torej, vprašam vas, kaj pomeni to početje: že večkrat se mi je namreč zgodilo, da se zjutraj odpravim ven izpred bloka in pri avtu vidim dvignjene brisalce. Sa jse ne gre, da so zlata vredni, pač ruknem nazaj in grem svojo pot. Gre se mi za princip. Verjetno se mi to dogaja, ker kot lastnik avtomobila s postonjsko registracijo parkiram v beli Ljubljani in ostali sostanovalci občutijo napad na njihova parkirna mesta (ki jih že tako zmanjkuje). Velikokrat sem tudi že dobil "grožnje" zataknjene za brisalce v stilu " ne parkirajte pred stolpnico ker niste stanovalec, sledi klicanje pajka..." in podobno. Sam sicer takšne grožnje ignoriram, vseeno pa zadeva postane nadležna. Še kdo s podobnimi izkušnjami?

Jaz sem pa odkril kdo to dela!
Počakal sem da sem ga na samem dobil zunaj...krajši pogovor...
...rezultat se ne dogaja več.

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Jst sm parkiru (bočno) pred trgovino v posebej odmerjen (z robniki) parkirni prostor, avto pa sem pomaknil čisto naprej, da bi mogoče še lahko kdo za mano parkiral (vedno je problem s parkirplaci). Zjutraj vidim brisalec dvignjen, ga dam nazaj, čez nekaj ur pa me že čaka listek: "Spoštovani! Zaparkirali ste nam pot za pešce! Stanovalci!"
Gledam ko tele v ta listek in se čoham po glavi ... Komaj sem skapiral ... očitno je bil problem v tem, da sem avto čisto naprej parkiral in sem tako presekal navidezno najkrajšo pot od bloka do trgovine in tako stanovalcem podalšal pot za dobra 2 metra, ker so morali it okoli avta. Seveda so najprej morali iti še čez cesto, kjer ni nobenega prehoda za pešce, vseeno je nekoga pravilno parkiran avto tako motil, da si je en vzel čas napisat listek, kar mu je ziher vzelo več časa ko 2m okoli avta :S Svašta...

majoneza

Pripravnik
8. jan 2008
312
6
18
Noro, kakšna doživetja.....tista z globinom ni slaba. Sicer pa tudi nimam časa, da bi zjutraj nekoga namenoma čakal namesto da grem na fax in v službo.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
sam se ne strinjam, da ni škode pri dvigovanju brisalcev. meni so ga zadnjič pri enem bloku dvignili in je počila plastika, ki ščiti vijake.
hvala lepa.
enkrat sem pa mel listek na avtu (tam sem živel že tri leta), naj ne parkiram tam, ker nisem stanovalec. mariborske tablice sredi šiške.
mislim, da je zdaj tega še več, ko grejo tablice z avtom.
zdaj se selim nazaj v MB, pa me sostanovalci že gledajo. kaj je to zaen qurc z lublanskimi tablicami.
primitivizem pač.
ampak si pa noben ne upa nič rečt, mislim, da jih moja 2 metra višine in 115 kg telesne teže malo strašijo.
če bo kdo sikal, jih bom pa sam lepo ogovoril.
pa kot kaže mi mariborske tablice v mariboru res ne ginejo.
in evo, mamo spet malo stroška. 20 evrov tablice, pa nova prometna ...
eh, brezveze.
lp

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.056
5.661
113
Kle v šiški kr radi dvigujejo brisalce....je pač mal kriza z parkplacem pa se kaki znajdejo pa parkirajo pač mal bl optimalno na kak posran košček trave...jebat ga ......me mot k vidm da je kdo tko parkiru in da ne mot ostalih.....ma pa dvignene brisalce! Najbrš kaki starčki iz bloka k etak nimajo kj druzga delat kukr pa slonet ceu dan na oknu pa čakat k jastrebi na folk da mu zatežijo....da se jim sploh kj dogaja u lajfu
smile-1.gif

Se mi je tud že zgodil da sm pršu zvečer dam pa najdu edini parkplac k je biu velk za auto pa pou....ja etak tapru pa tazadn v vrsti sta zajebala in na sredini je zazijala lukna za več kt en auto pa mn k za dva
smile-1.gif
In zju3 moj avto skor sam na sredini parkiran...ja etak na debilno k drugač ni mogu bit in listek

Za tako parkiranje so 3je razlogi:

1.) Neznanje......pomaga vaja
2.)Žlehtnoba....pomagajo batine
3.) Debilnost...ne pomaga nič

Mislm swašta
smile-1.gif
Sm prou premišljevou če bi sprintu kak sporočiu da nj se drugi debili naučijo parkirat pa ga nalepu okol in okol bloka!

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
ksz

Dvigovanje brisalcev je še kul, v MB ti gume preluknjajo komot, če parkiraš "kjer ne bi smel".

Tam, kjer je doma moja stara mama, cele dneve pred blokom straži hišnik v penziji.Vsakega posebaj, ki pride, vpraša, zakaj je tam parkiral.Mene vidi vsaj enkrat na teden, vedno je odgovor, da grem k stari mami (ona je lastnica stanovanja in nima avta, da bi en plac že bil zaseden), pa me vseeno evdno isto sprašuje.Eni so pač pacienti, kaj češ.

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
vzameš par 9 voltnih baterij in jih povežeš pa izpod havbe direkt na kovino brisalca, pa da vidim, če se še kdaj v življenju dotakne tujega avta

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.557
1.085
113
Titograd
Ma to ni Mb, to je pač blesava mentaliteta folka v blokih, za parkirni prostor so se pripravljeni pobit
bonk.gif
Sem živel v več blokih 16 let, pa če je prišel kdo na obisk ga je takoj kdo iz spodnjega štoka nalajal kaj parkira tu oz. k komu je prišel, pa to v vsakem bloku

Če grem k mami na Tezno je isto, ne vedno, ampak vsake toliko kak "stražar" vpraša kam grem, samoo rečem: moja stvar.... p***a ti oljeva, nea mi škifa špilaj tu tele staro
stupid-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.531
2.909
113
v lokalni ostariji
hja tudi jaz sem ze dobil en tak listek pred enim blokom...

v stilu: dragi lastnik tega precudovitega vozila, morda znate voziti ampak parkirati pa zagotovo ne znate... nekaj takega je bilo... pa ne vem kje sem ga posral. ni pa bilo to v lj...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.557
1.085
113
Titograd
Tako pač je, pa saj je to z dvigovanjem brisalcev in "straženjem" na parkirnih prostorih le vrh ledene gore. Folk si kište od jabolk postavlja na "njihova" parkirna mesta, še 4 lukenj ne moreš ob 15h popoldne zvrtat v steno da bi kako polico gor vrgo, če ne obvestiš hišnega sveta.... no lahko že, ampak prvi ki ga boš srečal te bo nalajal, pa zasliševali bodo obiske ki se bodo pripeljali z avtom kam grejo in zakaj tu parkirajo, pa podobno. Pa bolj ali manj so tečni penzionerji, mlajši in srednjih let manj.

Živel bom v bloku še, pač je neka zasilna varianta pred svojim brlogom v obliki hiše.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Nisem bral vsega, na kratko, če zalotim slučajno koga, da mi dviguje brisalce vzamem to, kot namerno poškodovanje oz. napad name, odzvovem se temu primerno. Sploh me ne zanima, kdo je in zakaj to počne ... ne se mi znašat na avto, ker sam ni kriv. To je neki tazga, kot če bi psa brcnil, ker sovražim lastnika.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.056
5.661
113
jst vedno prej pomislm da če bi se nad kom zdru nazai al pa kj tko...da bo moj avto zmer tam ustau...pa po možnosti dubu kaki prasko...udrtino...ti pa tm nauš vedu kam je un šou...kje živi...neboš meu cajta se z njim ukvarjat kt se ma on s tabo!
uf-1.gif

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Nisem bral vsega, na kratko, če zalotim slučajno koga, da mi dviguje brisalce vzamem to, kot namerno poškodovanje oz. napad name, odzvovem se temu primerno.

Ergo, odzoveš se temu primerno primitivno.
bonk.gif

Skuliraj se.

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
O.K.,neki ne štekam
confused-1.gif
če je površina/parking pred blokom javna se nima kdo kaj pizdit da se pa tam ne sme parkirat. Drugo je če so lastniki in tudi najemniki poleg stanovanja še lastniki/najemniki park prostora, vendar: to mora biti jasno označeno ala tabla in še na tleh npr št. stanovanja.

Lp.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.495
10.729
113
ksz

pri nas je pac kultura taka kot je..poglej parkirne pred trgovinskimi centri zaparkirani prostori za invalide itd...ko se bodo te stvari zacele urejat se bo pocasi urejale tudi druge stvari..

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.044
3.562
113
41
Lj
Kdo sploh potrebuje vojne če živi v Sloveniji ?
Američani in ostal razvit svet majo prov ko mislijo, da je tu še zmer vojna. Ker je. Med slovenci samimi.

Anzee

Pripravnik
24. sep 2007
679
0
16
41
Ljubljana - Siska
www.facebook.com
ksz..

Ma pri nas v Siski (koseze) tudi konstantno dvigajo brisalce. Sicer je promet tam prepovedan, ampak vseeno. Se mi prav smilijo nekateri ki imajo avtomobile pred blokom, ki vsak dan dobijo erekcijo brisalcev.
Tukaj je polno neki lokalnih serifov, najtecnejse so pa ene zenske (samske, zdolgocasene,...). Ena zvi direkt pod nami, klice policijo, se skoz nekaj zgraza ... nimas kej.

Vem tudi za primer da je nekdo konstantno metal na nek avto smeti (!). Pac namesto da bi vrecko vrgel v kanto jo je stresel na en avto, ki ga je kao imel "na piki". In se je stopnjevalo, od papirjev, odpadkov, se ostanke spagetov je vrgel gor. Bolan narod.

V nasih garazah je pa drug 50letni pacient. Kadarkoli sem sel mimo njega z avtom (hitrost okoli 30kmh, res nisem divjal) je mahal kao "bolj pocasi" pa nekaj pizdil. Potem ko sem parkiral v garazo je pa iz 50m stran nemo me opazoval. No jasno na cesti on ni bil noben angelcek - ga videl ko je sel v rdeco, izsilil je mojo mati enkrat, brez zmigavcev,... Kriza je bla sploh ko sem sel mimo njega z motorjem (35km/h, sem prav gledal na stevec, je pa res da ropota ornk). No sva prisla v "verbalni disput" in ko sem mu povedal zakaj on meni ne bo govoril kako naj vozim, sploh glede na to kako on vozi nimam vec tezav z njim
smile-1.gif

Hecna je bla tudi ko sem imel en avto parkiran v koridorju spodaj. Je prisel lastnik sosednjega avtomobila do mene, mi skoraj priprl vrata kao da nisem mogel ven in zacel z "opazil sem da tvoj avto ni najbolj priljubljen tukaj..." in me potem skoraj obtozil da jaz kradem tablice .. krneki :D

ah ja vsaj dolgcas ni
smile-1.gif