dvigovanje brisalcev?

majoneza

Pripravnik
8. jan 2008
312
6
18
torej, vprašam vas, kaj pomeni to početje: že večkrat se mi je namreč zgodilo, da se zjutraj odpravim ven izpred bloka in pri avtu vidim dvignjene brisalce. Sa jse ne gre, da so zlata vredni, pač ruknem nazaj in grem svojo pot. Gre se mi za princip. Verjetno se mi to dogaja, ker kot lastnik avtomobila s postonjsko registracijo parkiram v beli Ljubljani in ostali sostanovalci občutijo napad na njihova parkirna mesta (ki jih že tako zmanjkuje). Velikokrat sem tudi že dobil "grožnje" zataknjene za brisalce v stilu " ne parkirajte pred stolpnico ker niste stanovalec, sledi klicanje pajka..." in podobno. Sam sicer takšne grožnje ignoriram, vseeno pa zadeva postane nadležna. Še kdo s podobnimi izkušnjami?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Na delovnem mestu imamo strašno gužvo na parkingu. Potem pa še kaki baburi uspe parkirati tako nerodno, da ovira dostavo oz mimovozeči promet. Pa ji dvignem brisalec v opozorilo. Mogoče dojame, mogoče ne. Škode ji pa s tem ne naredim nobene.

majoneza

Pripravnik
8. jan 2008
312
6
18
Če parkirano vozilo moti promet, potem itak. Sam vedno parkiram tako, da je ostali promet nemoten.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Meni se je pred blokom zgodilo samo, da mi je en na listek napisal naj se naučim parkirat, pa mi pri živem bogu ni uspelo ugotovit kje sem ga polomil...

safet_susic

Pripravnik
10. avg 2008
288
0
16
Ko parkiraš, si kar sam dvigni brisalce. Presenečen boš, kako boš s tem zmedel sive celice določenih osebkov.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.767
167
63
jah, eni ne štekajo, da obstaja še kdo drug kakor le LJ. To so verjetno starejši ljudje, vprašanje, če sploh imajo avto.
Nalepi prijazno obvestilo na oglasno tablo v preddverju in se predstavi kot novi sosed.

lp

majoneza

Pripravnik
8. jan 2008
312
6
18
Dobra ideja, čeprav se mi zdi smešno saj že 2 leti živim v isti stolpnici.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.101
3.158
113
to so počeli tudi meni ko sem parkiral pred sosednjim blokom ker pri nas ni bilo več prostora kjub temu da je pri njih bil plac tudi ponoči, pač nimaš kaj eni so pacienti jaz sem ga raje umaknil da nebi dobil še kakšnega podpisa s ključem

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik safet_susic pravi:
Ko parkiraš, si kar sam dvigni brisalce. Presenečen boš, kako boš s tem zmedel sive celice določenih osebkov.
hysterical-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dve varianti

predstavi se kot lokalni jebač in boš imel mir.

počakaj na oknu, da vidiš kdo dviga brisalec in ga vljudno povprašaj po zdravju.

btw
upam, da nisi metar žilet in mal težji od žaklja krompirja.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Sem imel isti problem, ko sem živel v bloku. Upravnica (nasploh tečna (!) ženska), mi je skos dvigovala brisalce. Vsak večer se je odpravila ven, ter dvignila brisalce. En večer sem ravno odhajal ven, pa jo zalotil. Čist prjazno sem jo povprašal, kaj se gre, pa če res nima drugega za počet. Ko je neki začela omenjat, sem ji povedal, da sem vnuk od človeka, kateri je bil prvi v tistem bloku,ki je kupil stanovanje, ko so blok odprli..
No, naslednji večer so imeli vsi `tuji` avtomobili (katerih ona ni poznala) dvignjene brisalce, samo moj ne
grin1.gif
.

Lepa beseda lepo mesto najde.press?
grin1.gif

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Men bi jih sam enkrat dvignli eventuelno dvakrat
10.gif

Ne razumem pa da folk ne razume da po novem skoraj nihče ne menja tablic na avtu in tako imamo vsepovsod različne reg. oznake- mislm kok je folk blesav
stupid-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Upravniki so ponavad kaki starejši ljudje-po možnosti še prvi upravnik-in je malo za časom.
Fotr je živel v tistem bloku skoraj 2 leti, pa mu je vsak dan dvignila brisalce.Ko je bilo potrebno plačati nekaj upravi (kaj točno, nevem, se mi pa zdi, da je bilo mesečno za plačevat al pa polletno, res nevem), ji je pa lepo povedal, da ji bo plačal, ko mu bo spustila brisalce. Ženska je lepo odpujsala iz 2 nadstropja do parkplaca, spustila brisalce dol, pršla gor, pol ji je pa plačal. Od takrat je imel tudi on mir pred dvignjenimi brisalci.
Je pa res, da mu jih je dvigovala pozimi (ko se je preselil) in zanalašč ni nič rekel-iz tistega razloga, kot je že nekdo povedal-padal je sneg in ni imel zmrznjenih brisalcev. Ko je sneg ponehal, ji je pa povedal
grin1.gif
.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Je pa res, da mu jih je dvigovala pozimi (ko se je preselil) in zanalašč ni nič rekel-iz tistega razloga, kot je že nekdo povedal-padal je sneg in ni imel zmrznjenih brisalcev. Ko je sneg ponehal, ji je pa povedal
grin1.gif
.

Haha, dobra
hysterical-1.gif

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
meni so v lj pred blokom (bs3) 2* odzignili brisalce.....samo ne tko, da se samo feder napne, pri men so prav železo pokrivili, da so stali pokonc

Pri zadnjem brisalcu mi je uspelo zravnat, pri sprednjem (voznikovem) se mi je pa vse skup odlomilo.

Avto je bil seveda vedno lepo parkiran na parkirušču lepo med ostalimi.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.104
4.073
113
Citat:
Uporabnik majoneza pravi:
torej, vprašam vas, kaj pomeni to početje: že večkrat se mi je namreč zgodilo, da se zjutraj odpravim ven izpred bloka in pri avtu vidim dvignjene brisalce. Sa jse ne gre, da so zlata vredni, pač ruknem nazaj in grem svojo pot. Gre se mi za princip. Verjetno se mi to dogaja, ker kot lastnik avtomobila s postonjsko registracijo parkiram v beli Ljubljani in ostali sostanovalci občutijo napad na njihova parkirna mesta (ki jih že tako zmanjkuje). Velikokrat sem tudi že dobil "grožnje" zataknjene za brisalce v stilu " ne parkirajte pred stolpnico ker niste stanovalec, sledi klicanje pajka..." in podobno. Sam sicer takšne grožnje ignoriram, vseeno pa zadeva postane nadležna. Še kdo s podobnimi izkušnjami?

Si študent? Se dvigovanje brisalcev pojavlja v dneh po kakšni "domači" žurki? Si lastiš psa/mačka ki dela ropot? Glasno sexaš ponoči?
grims-1.gif

Torej to in še več je lahko vzrok za to da se ti brisalci čez noč "dvignejo" .. prvi vzrok si pa že sam ugotovil; to da ti piše na tablici PO namesto LJ. Ponavadi se te stvari nehajo pa letu ali dveh, ko lepo pozdraviš vsakega stanovalca in/ali nosiš starimamci omaro iz 12. nadstropja v klet (-3 nadstropja)!
evil.gif

Se pravi kot so že dejali drugi: lepa beseda lepo mesto najde, zdej samo odvisno na kakšen način jo boš izvajal.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Zmedel boš predvsem sive lase, ker se taki največkrat lotevajo takšnih podvigov (brisalci, lističi)