DVD+R9 DL za pod 2 evra !

anejc

Zelenc'
8. maj 2008
8
0
1
Mogoče pa ti pečeš na buce v tem trenutku.Upam, da veš na kakšen način je kakšna blagovna znamka uspela v Sloveniji, v nasprotnem primeru, pa ne komentiraj stvari, ki jih ne poznaš.

anejc

Zelenc'
8. maj 2008
8
0
1
Hotel sem povedati, da ne bi kdo napačno razumel, da nikoli nisem komentiral stvari, ki jih nisem prej preizkusil.Baba čula-baba rekla me ni nikoli zanimalo.Ne govorim samo o medijih.Prvo je treba preizkusit potem pa komentirat(negativno ali pozitivno).

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
No sporoči že enkrat TKIP. Drugače pa so info iz cdfreaks. Pisana in kičasta spletna stran pa me nikakor ni prepričala in tudi ni garancija za kvaliteto izdelkov.

anejc

Zelenc'
8. maj 2008
8
0
1
Sorry, da nisem prej odgovoril, ker nisem imel informacij.Mediacode:

CD-R… plasmon
DVD-R… MCC03rg20
DVD+R… MCC02
DVD+DL… RICOHjpn d01 067
BD-R… PHILIPS 02 (000)
Glede mediacode:preverjena informacija-na mediacode se ne vidi kvaliteta medija ampak kompaktibilnost na pekačih.Kvaliteta medija se vidi samo na lastnem testiranju(po nekaj letih) ali mogoče na testih.
Več blagovnih znamk uporablja MCC kodo, saj naj bi bila najbolj kompaktibilna z pekači-če se motim me prosim nekdo naj popravi.
LP

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
E, točno to, kar sem že vedel - ukradene MCC kode, medije pa deljo razne kitajske / hong-kong firme, ki so podn od podna v kvaliteti, tudi tisti ricoh in plasmon sta najnižja kvaliteta. In ja, MCC kode ukradejo zato, ker jih drugače noben pekač nebi podpiral.

Ti kar uživaj v njihovem delovanju, želim ti veliko sreče
tongue-1.gif

anejc

Zelenc'
8. maj 2008
8
0
1
Povej mi prosim, kako veš, da kradejo MCC kode? Kako veš, da je Ricoh in Plasmon najnižja kvaliteta( razen, da si prebral na kakšnem forumu)? Sem dobil informacijo, da imajo z vsemi proizvajalci sklenjene pogodbe(poslovna skrivnost) in me to čudi.
Zanimivo, saj , tako kot sem že povedal, uporabljam te medije že več let in še nisem imel težav( kr nekaj znancev uporablja te medije in nimajo težav).
Vsak bo uporabljal tiste medije, ki jih najbolje pozna - razumljivo in tudi pravilno.Nikoli nisem rekel, da npr. Verbatim ali kakšen drug ni kvaliteten(sigurno je, saj sem ga tudi sam uporabljal) ampak sem trdil za te medije, ki so z moje strani preverjeni.Vprašaj koga, ki jih uporablja, če je imel težave z njimi(razen izjem, da ne bo pomote).
Hvala in upam, da ni kdo narobe razumel moje besede.
lp
Vseeno hvala za tvoje želje, ampak sreče ne potrebujem

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Točno tak Jado.

In če misliš, da je cdfreaks ''kr en'' forum ti lahko zagotovim, da ga uporabljajo strokovnjaki na tem področju oz. testirajo medije tisti, ki se na to spoznajo.